Breaking News

Παύλος Χαϊκάλης: «Έφυγα από την Αθήνα γιατί σιχάθηκα - Είδα τόση καφρίλα που μου δημιούργησε εμετό» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Πένυ Καβέτσου και η κάμερα της εκπομπής «Δύο στις 10» συνάντησαν στο Κατάκολο Ηλείας τον Παύλο Χαϊκάλη, ο οποίος  μίλησε για τη νέα του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο γνωστός ηθοποιός είπε, μεταξύ άλλων:

«Η καταγωγή μου είναι από το Κατάκολο. Επέστρεψα πίσω εδώ και περίπου δύο χρόνια... Η μέρα μου περνάει, φυτεύοντας στον κήπο και διαβάζοντας ιστορία, αστρολογία, φιλοσοφία και ψυχολογία. Μετακινούμαι με το ποδήλατο και ξαναγίνομαι παιδάκι.

Βιοπορίζομαι με τη σύνταξή μου και με κάποια χρήματα που υπήρχαν από το παρελθόν. Είναι αντιμετωπίσιμο το οικονομικό, γιατί δεν ήμουν και ποτέ των πολλών εξόδων. Το βιοποριστικό εδώ είναι πιο ουσιαστικό και εύκολο...

Δεν μου λείπει η Αθήνα, ούτε κατά διάνοια. Ίσως εγώ δεν είχα αφήσει τον εαυτό μου να μπει μέσα σε μία σύνδεση με την Αθήνα. Ακόμη και στο τέλος, που είχα φτιάξει ένα σπίτι στο Πικέρμι και το έχω νοικιάσει, ήταν ένα σημείο που με έκανε να θέλω να φύγω μακριά από την πόλη. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα γύριζα στα πάτρια εδάφη. Ήρθαν τα πράγματα έτσι κι ευχαριστώ το Θεό για αυτό που έγινε...

Έφυγα από την Αθήνα γιατί τα γεγονότα που έγιναν, με έκαναν να σιχαθώ. Σαν να ήρθε μία θεία φώτιση και να μου είπε "Σήκω και φύγε, γιατί αυτός ο χώρος δεν σου πάει". Αυτή η κατάσταση, αυτή η ανθρωποφαγία. Είδα πολλά πράγματα που σιχάθηκα. Επειδή ήταν πολύ ώριμη αυτή η σκέψη, με βοήθησε ο Θεός και τα αντιμετώπισα όλα πολύ άνετα.

Αισθάνθηκα ότι δεν ήμουν ποτέ σ' αυτόν τον χώρο... Είδα τόση καφρίλα από κάποιους ανθρώπους... Η εσωτερικότητα των ανθρώπων που βγήκε στη φόρα, η ανθρωποφαγία - που ξαφνικά λέμε και γράφουμε πράγματα χωρίς να ξέρουμε για τον άλλον - και αυτή η δικτατορία των social media, μου δημιούργησε εμετό... Όλα έγιναν σε ένα σημείο ψυχικής κάθαρσης. Αισθάνομαι αναγεννημένος και αναζωογονημένος».