Breaking News

Παναγιώτης Λιαδέλης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το περιστατικό στον Βόλο - «Είμαι καλά, επέστρεψα στις δουλειές μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο Πρωινό έκανε δήλωση την Πέμπτη (26/10) ο Παναγιώτης Λιαδέλης, ο οποίος επέστρεψε στην καθημερινότητά του, μετά την περιπέτεια που πέρασε με τον γιο του.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/10), δύο άτομα πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό έξω από κέντρο διασκέδασης στον Βόλο, που είναι ιδιοκτησίας του πρώην μπασκετμπολίστα. Δύο θαμώνες τους ακολούθησαν και τους τραυμάτισαν. Στην αστυνομία οδηγήθηκαν όλοι όσοι ήταν παρόντες στο επεισόδιο, ανάμεσά τους ο Παναγιώτης Λιαδέλης και ο γιος του ως υπεύθυνοι του μαγαζιού.

Ο Παναγιώτης Λιαδέλης και ο 19χρονος γιος του αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ τους επισκέφτηκε στον Βόλο και η Σαμπρίνα...

Ο πρώην μπασκετμπολίστας και επιχειρηματίας δήλωσε στο Πρωινό: «Είμαι καλά, έχω αφεθεί ελεύθερος, έχω επιστρέψει στην καθημερινότητά μου και στις δουλειές μου. Έχει οριστεί δικάσιμος και ο άνθρωπος που μεταφέρθηκε από τη συμπλοκή, την επόμενη μέρα πήρε εξιτήριο, κάτι που σημαίνει πως δεν είχε βαριές σωματικές βλάβες. Η πρώην σύζυγός μου, αφού σιγουρεύτηκε πως όλα ήταν καλά, γύρισε στην Αθήνα».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.