Breaking News

Παναγιώτης Φασούλας: «Το εξηγώ πάντα αυτό και οι ΠΑΟΚτζήδες με βρίζoυν» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής «Μπαμπάδες» παραχώρησε ο Παναγιώτης Φασούλας, ο οποίος μίλησε - μεταξύ άλλων -  για την πολυσυζητημένη αποχώρησή του από την ομάδα του ΠΑΟΚ και τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό το 1993. Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και πρώην δήμαρχος Πειραιά είπε στον Τάσο Ιορδανίδη:

«Είμαι Ολυμπιακός, το εξηγώ πάντα αυτό και οι ΠΑΟΚτζήδες με βρίζoυν που το λέω. Δεν καταλαβαίνω, όμως, γιατί με βρίζoυν. Εγώ από τον ΠΑΟΚ έφυγα διωγμένος, με την έννοια ότι δεν με ήθελε ο κόσμος, αν και ήμουν παιδί από τα σπλάχνα της ομάδας. ΠΑΟΚτζής άρρωστος. Ωστόσο, φτάσαμε σε ένα σημείο όπου οι φίλαθλοι είχαν κουραστεί από την παρουσία μου στην ομάδα με έντεχνο τρόπο. Ας πούμε, ό,τι γινόταν ή τα λεφτά που ξόδευε η ομάδα, τα χρέωναν όλα σε μένα. Φτάσαμε σε ένα σημείο να βγαίνω αλλαγή και να χειροκροτάει όλο το γήπεδο όρθιο, όχι για να με αποθεώσουν, αλλά για να πουν "μπράβο, καλά που τον έβγαλες".

Όταν τελείωσε η χρονιά και, ενώ μου χρωστούσαν και λεφτά, μου είπαν ότι θα μου κάνουν και μείωση.  Είπα ότι θα φύγω κι έφυγα. Μου έσπασαν κανά δυο φορές και το αυτοκίνητο, πριν ακόμα κάνω προσφυγή. Έφυγα με το αυτοκίνητο από τη Θεσσαλονίκη, ήρθα στη Γλυφάδα και δεν ξαναγύρισα. Τους απάλλαξα από την παρουσία μου, γλίτωσαν και τα λεφτά, εγώ έγινα προδότης... 

Όταν δε σε θέλουν, έχεις δυο επιλογές: Ή θα κλειστείς στον εαυτό σου και θα μείνεις στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να γυρνάς στα καφενεία και να σου λένε "ρε Παναγιωτάρα, θυμάσαι τότε;" ή θα πας σε μια ομάδα που μισούν και θα τους αποδείξεις ότι κακώς δεν σε ήθελαν...

Έτσι απαντάς στους ανθρώπους που φωνάζουν, βρίζoυν, πάνε στο σπίτι της μάνας σου και πετάνε τσιμεντόλιθους γιατί κέρδισε ο ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο. Δηλαδή, τέτοια πράγματα έκαναν. Προφανώς όχι όλοι οι ΠΑΟΚτζήδες, οι θορυβώδεις μειοψηφίες είναι αυτές που τα κάνουν.. Όταν χωρίζεις τη γυναίκα σου και παντρεύεσαι μία άλλη, δεν μπορεί να είσαι εpωτευμένος με την παλιά. Τι να κάνουμε; Έτσι έγινα Ολυμπιακός από την πρώτη μέρα που πήγα. Με αποθέωνε 15.000 κόσμος, δεν γινόταν να είμαι άλλη ομάδα μέσα μου...».

Δείτε τη συνέντευξη (το παραπάνω απόσπασμα από το 14:30).