Breaking News

Οι δηλώσεις της συντρόφου του Α. Μανθόπουλου: «Ήταν σε κατάσταση εγκεφαλικού, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εγκαίρως» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» νοσηλεύεται ο Αίας Μανθόπουλος, ο οποίος είχε γίνει ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «Δύο ξένοι».

Τη δυσάρεστη είδηση αποκάλυψε αρχικά η ιστοσελίδα ontime24.gr. Το πρωί της Τετάρτης (11/10) το Πρωινό μετέδωσε το σχετικό ρεπορτάζ.

Από την εκπομπή του ΑΝΤ1 επικοινώνησαν με την επί 7 χρόνια σύντροφό του, η οποία ενημέρωσε ότι ο ηθοποιός εισήχθη στο νοσοκομείο την περασμένη Δευτέρα (9/10), με εγκεφαλικό επεισόδιο.

«Πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Η κατάστασή του είναι σταθερή και πιστεύουμε ότι θα το ξεπεράσει. Ήταν σε κατάσταση εγκεφαλικού, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εγκαίρως και υπάρχουν όλες οι δυνατότητες να πάνε όλα καλά... Είναι μαχητής και θα τα καταφέρει, τουλάχιστον εγώ αυτό πιστεύω. Στεναχώριες περνάνε όλοι, αλλά δεν οδηγούν σε εγκεφαλικά. Μακάρι να είναι όλα καλά. Θα ενημερωθούμε όλοι, γιατί κι εγώ δεν ξέρω πολλά πράγματα ακόμα. Ξέρω ότι είναι σε σταθερή κατάσταση», δήλωσε η σύντροφός του Ελισάβετ Σταμοπούλου.

Να σημειωθεί ότι ο Αίας Μανθόπουλος, ο οποίος δεν αντιμετώπιζε μέχρι τώρα κάποιο πρόβλημα υγείας, τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τον τουρισμό στη Βουλγαρία, όπου διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.