Breaking News

Ο Στέφανος Κασσελάκης παντρεύεται τον Τάιλερ στη Νέα Υόρκη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης και ο σύντροφος του, Τάιλερ Μακμπέθ θα παντρευτούν με πολιτικό γάμο στη Νέα Υόρκη, την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023.

Το χαρμόσυνο γεγονός γνωστοποίησε ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης το βράδυ της Τετάρτης (18/10), μιλώντας μέσω διαδικτύου από τις ΗΠΑ, στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία δέχθηκε ευχές από τα μέλη του καθοδηγητικού οργάνου του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι το ταξίδι του Στέφανου Κασσελάκη στη Νέα Υόρκη, ενώ ήταν σε εξέλιξη ο δεύτερος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών, είχε σχολιαστεί από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Να σημειωθεί ότι το βράδυ της Τετάρτης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε: «Δεν μπορεί να μην σχολιάσω το εντυπωσιακό γεγονός ότι αποφάσισε να αναχωρήσει για τις Ηνωμένες Πολιτείες για προσωπική του υπόθεση την ημέρα των αυτοδιοικητικών εκλογών».

Το «Live News» εντόπισε το πολυτελές σπίτι, σε προάστιο της Νέας Υόρκης, στο οποίο μένουν ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύντροφός του.

Δείτε το βίντεο του Mega.