Breaking News

Ο πρωθυπουργός του Καναδά αποχαιρετά τον παλιό συμμαθητή του, Matthew Perry - «Δε θα ξεχάσω ποτέ τα παιχνίδια που παίζαμε» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο πρωθυπουργός του Καναδά Justin Trudeau αποχαιρετά τον Matthew Perry, ο οποίος πέθανε σε ηλικία μόλις 54 ετών.

Ο τηλεοπτικός Chandler της σειράς "Τα Φιλαράκια" βρέθηκε νεκρός το Σάββατο (28/10) στο τζακούζι... Η αιτία θανάτου του φέρεται να είναι ο πνιγμός, μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη.

Ο Matthew Perry γεννήθηκε στο Williamstown της Μασαχουσέτης. Πριν μετακομίσει ως έφηβος στο Λος Άντζελες, μεγάλωσε στην Οτάβα του Καναδά.

Σύμφωνα με το People, o Matthew Perry πήγε στο ίδιο δημοτικό σχολείο με τον Justin Trudeau. Μάλιστα, η μητέρα του Perry, η Suzanne Morrison, ήταν γραμματέας Τύπου του πρώην πρωθυπουργού του Καναδά Pierre Trudeau (πατέρας του Justin Trudeau).

Ο πρωθυπουργός του Καναδά Justin Trudeau έγραψε στα social media: «Ο θάνατος του Matthew Perry είναι συγκλονιστικός και θλιβερός. Δε θα ξεχάσω ποτέ τα παιχνίδια που παίζαμε στην αυλή του σχολείου και ξέρω ανθρώπους από όλο τον κόσμο, που δε θα ξεχάσουν ποτέ τη χαρά που τους έδινε. Σε ευχαριστώ για όλα τα γέλια, Matthew. Σε αγαπούσαμε και θα μας λείψεις».


Όπως αναφέρει το People, τον Μάρτιο του 2017, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο "Jimmy Kimmel Live", ο Perry εξομολογήθηκε ότι μαζί με έναν φίλο του, στην πέμπτη δημοτικού, «χτύπησαν» τον μελλοντικό πρωθυπουργό του Καναδά.

«Τον δείραμε και οι δύο. Νομίζω ότι ήταν καλός σε ένα σπορ που εμείς δεν ήμασταν, οπότε ήταν καθαρή ζήλια. Νομίζω ότι ήταν το μόνο παιδί στο σχολείο που μπορούσαμε να νικήσουμε... Δεν καυχιέμαι γι' αυτό, ήταν απαίσιο. Ήμουν ένα ανόητο παιδί. Δεν ήθελα να τον χτυπήσω», είπε χαρακτηριστικά.

Περίπου δύο εβδομάδες αργότερα, ο Justin Trudeau του είχε απαντήσει με χιούμορ, μέσω Twitter: «Το σκεφτόμουν και έλεγα... ποιος δε θα ήθελε να ρίξει μια μπουνιά στον Chandler; Πάμε για έναν ακόμα αγώνα Matthew Perry;».