Breaking News

Νατάσσα Μποφίλιου: «Θέλω να είμαι με τη σωστή πλευρά της ιστορίας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», η Νατάσα Μποφίλιου ρωτήθηκε για την Ελεονώρα Ζουγανέλη και τις φήμες που θέλουν τον Νότη Σφακιανάκη να επιστρέφει στα μουσικά δρώμενα.

Η Νατάσσα Μποφίλιου είπε αρχικά στην εκπομπή του Mega: «Δεν έχω να απαντήσω τίποτα σε όσους υποστηρίζουν ότι το "παίζω" επαναστάτρια. Εγώ θέλω να είμαι με τη σωστή πλευρά της ιστορίας».

Για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η φωτογράφισή της με γούνα στο Λονδίνο: «Όλα αυτά είναι τόσο ξεπερασμένα. Η αντίληψη αυτή είναι τόσο παλιακή, που δεν αξίζει να μπεις καν σε αυτή τη συζήτηση. Φυσικά και θα έκανα ξανά ανάλογη φωτογράφιση».

Θα συνεργαζόταν με καλλιτέχνες, όπως ο Αντώνης Ρέμος και η Νατάσα Θεοδωρίδου; «Ως καλλιτέχνης διαλέγω να κάνω πράγματα που μου ταιριάζουν αισθητικά και στα οποία μπορώ να ανταπεξέλθω. Νομίζω ότι αυτό που κάνουμε μουσικά με την ομάδα μου είναι συγκεκριμένο και δεν προσαρμόζεται εύκολα σε άλλη συνθήκη».

Θα συνεργαζόταν με την Ελεονώρα Ζουγανέλη; «Θα συνεργαζόμουν με την Ελεονώρα αν θα θέλαμε να πούμε το ίδιο πράγμα. Τι κόντρα να έχουμε; Έχουμε αγάπη και θαυμασμό η μία για την άλλη».

Ένας καλλιτέχνης δικαιούται μία δεύτερη ευκαιρία ακόμη κι αν δεν συμφωνούμε με τις πολιτικές του απόψεις (φημολογείται έντονα ότι  επιστρέφει ο Νότης Σφακιανάκης); «Είναι άλλο η πολιτική τοποθέτηση κι άλλο η υπεράσπιση μίας ναζιστικής, εγκληματικής οργάνωσης. Για τους ανθρώπους που επιλέγω να ακούσω, με ενδιαφέρει πια το έργο. Όταν το έργο είναι σπουδαίο ξεπερνάει τον άνθρωπο. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις, που οι τοποθετήσεις και η στάση ξεπερνούν τη γνώμη και αποτελούν επίθεση προς τον άνθρωπο».

Δείτε το βίντεο του Mega.