Breaking News

Μ. Χατζηγιάννης για Ζ. Μακρυπούλια: «Έχουμε άριστες σχέσεις, δεν υπήρξε τίποτα το μεμπτό στον χωρισμό μας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό του Πρωινού φιλοξενήθηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, με αφορμή το νέο του τραγούδι «Όλα Πολύ», το οποίο κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες.

Πριν δύο χρόνια, τον Αύγουστο του 2021, η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχαν ανακοινώσει τον χωρισμό τους, μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας.

Τον περασμένο μήνα (26/9), ο γνωστός τραγουδιστής είχε δώσει μια μεγάλη συναυλία στο ανανεωμένο θέατρο Λυκαβηττού. Ανάμεσα στο πλήθος κόσμου, που συγκεντρώθηκε, βρέθηκε και η Ζέτα Μακρυπούλια.

«Δεν ήταν έκπληξη, το ήξερα ότι θα έρθει η Ζέτα στη συναυλία. Έχουμε άριστες σχέσεις, γιατί δεν υπήρξε τίποτα το μεμπτό στον χωρισμό. Οπότε, όταν δύο άνθρωποι δεν έχουν να χωρίσουν κάτι, έχουν καλές σχέσεις. Βέβαια, αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει πάντα. Χαίρομαι που στην περίπτωσή μας είναι αυτό, γιατί είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα με ιδιαίτερο ταλέντο. Χαίρομαι που πάει και πολύ καλά και της εύχομαι τα καλύτερα», είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε αν υπάρχει το ενδεχόμενο επανασύνδεσής τους, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης απάντησε: «Θα έλεγα... ποτέ μη λες ποτέ, αλλά είναι κάτι το οποίο θεωρείται λήξαν».

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1 (το παραπάνω απόσπασμα από το 06:05).