Breaking News

Michael Chiarello: Πέθανε ο διάσημος σεφ και παρουσιαστής εκπομπών μαγειρικής (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών ο Michael Chiarello, ο διάσημος Αμερικανός σεφ και πρώην σταρ του Food Network.

Σύμφωνα με το Deadline, η Gruppo Chiarello (η εταιρία που διαχειρίζεται τα εστιατόριά του) ανακοίνωσε: «Ο Chiarello πέθανε μετά από οξεία αλλεργική αντίδραση που τον οδήγησε σε αναφυλακτικό σοκ».

Ο Michael Chiarello ξεκίνησε την τηλεοπτική του καριέρα το 2001 στην εκπομπή "Season by Season" του PBS. Αργότερα παρουσίασε τις εκπομπές μαγειρικής "Easy Entertaining with Michael Chiarello" (2003) στο Food Network και "NapaStyle" (2004) στο Fine Living.

Ως διαγωνιζόμενος, ο Chiarello εμφανίστηκε στο "Top Chef Masters" το 2009 και στο "The Next Iron Chef" το 2011.

H οικογένεια του Chiarello ανέφερε σε δήλωσή της, η οποία κοινοποιήθηκε στο EW: «Θρηνούμε βαθύτατα την απώλεια του αγαπημένου μας πατριάρχη Michael. Η μαγειρική του λαμπρότητα, η απεριόριστη δημιουργικότητα και η ακλόνητη δέσμευσή του στην οικογένεια ήταν στον πυρήνα της ύπαρξής του. Έφερε τους ανθρώπους κοντά μέσα από τη χαρά των κοινών γευμάτων, αφήνοντας μόνιμες αναμνήσεις γύρω από το τραπέζι. Καθώς βιώνουμε αυτή τη βαθιά απώλεια, θεωρούμε πολύτιμες τις στιγμές που λατρέψαμε μαζί του, τόσο στις κουζίνες του όσο και στις καρδιές μας. Η κληρονομιά του θα ζει για πάντα στην αγάπη που έδινε σε κάθε πιάτο και στο πάθoς που ενστάλαξε σε όλους μας για να απολαύσουμε τις γεύσεις της ζωής».