Breaking News

Μ. Φραγκούλης για Ρ. Βλαχοπούλου: «Δεν γνώριζα ότι είναι θεία μου - Όταν τη συνάντησα δεν ήξερα πώς να φερθώ, έπαθα σοκ» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε o Μάριος Φραγκούλης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά. Ο καταξιωμένος ερμηνευτής εξομολογήθηκε για τη θεία του, την αξέχαστη Ρένα Βλαχοπούλου:

«Η αγαπημένη μου ηθοποιός ήταν η Ρένα Βλαχοπούλου. Δεν το ήξερα ότι είχαμε συγγένεια, γιατί οι γονείς μου δεν ήθελαν να την ενοχλήσω και να πηγαίνω. Ήξεραν ότι τη λάτρευα... Δεν ήξερα ότι ήταν θεία μου, από παιδί μου άρεσε. Από 4 χρονών βλέπαμε ταινίες με τη θεία Ρένα...

Τη γνώρισα όταν ήμουν 9 χρονών. Πήγαμε σε μία καλοκαιρινή παράσταση, όπου ο χορογράφος της ήταν ο Μεταξόπουλος. Και έρχεται και μου λέει "Εσύ είσαι ο Μάριος; Έλα να σε φιλήσω". Μου είπαν ότι "Είναι θεία σου η Ρένα Βλαχοπούλου" και με έπιασαν τα κλάματα και τα γέλια. Δεν ήξερα πώς να φερθώ, έπαθα ένα σοκ... Είναι πρώτη ξαδέλφη της μητέρας μου... Η Ρένα Βλαχοπούλου με ήξερε. Ήξερε ότι υπάρχει ένα μικρό παιδί, που τραγουδάει και είναι ζωηρό...».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα (ολόκληρη η συνέντευξη στο 2ο βίντεο).