Breaking News

Μαριάντα Πιερίδη για Δημήτρη Κατριβέση: «Να μου ευχηθεί μέσω των social media για να το δουν όλοι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού έκανε η Μαριάντα Πιερίδη, η οποία, αυτή τη φορά, δε θέλησε να αναφέρει λεπτομέρειες σχετικά με την κρίση στον γάμο της.


Στο Πρωινό ειπώθηκε ότι οι δυο τους δεν έχουν χωρίσει επίσημα, ωστόσο δεν μένουν μαζί. Στη συνέχεια προβλήθηκαν οι δηλώσεις της.

«Δεν είναι η στιγμή να συζητήσω αν έχω χωρίσει. Δεν έχει σημασία που έκανα μία αινιγματική ανάρτηση («Οι άνδρες τα ξέρουν όλα, μέχρι να τους ρωτήσεις "αγάπη μου ποια είναι αυτή;»). Οι αναρτήσεις μου είναι έτσι εδώ και πολύ καιρό, ευχάριστες και ταυτόχρονα αινιγματικές... Δεν μπορώ να σου μιλήσω για τα προσωπικά μου. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι ο Δημήτρης θα είναι σε επαγγελματικό ταξίδι μέχρι και τον Δεκέμβριο», είπε η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια.

Και πρόσθεσε: «Από όσο ξέρω, θα είμαστε μια ωραία παρέα στην εκπομπή του Open (σ.σ. το Σαββατοκύριακο), δε θα υπάρχει κάποια κεντρική παρουσιάστρια. Όταν ο Δημήτρης μου ευχηθεί για το ξεκίνημά μου στην εκπομπή, θα του πω να το κάνει μέσω των social media για να το δουν όλοι, εντάξει;».

Δείτε στο βίντεο όσα δήλωσε στην εκπομπή του ΑΝΤ1.