Breaking News

Μαριάννα Τουμασάτου: «Πήγα στο νοσοκομείο ένα τέταρτο πριν πεθάνω, ήμουν έτοιμη για διασωλήνωση» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Μουσούδες» και στη Μαρία Κωνσταντάκη μίλησε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Η νέα φιλοζωική εκπομπή «Μουσούδες», με τη γνωστή ηθοποιό Μαρία Κωνσταντάκη, έκανε πρεμιέρα στο Action 24 το βράδυ του Σαββάτου (21/10).

Στο τελευταίο μέρος της εκπομπής, η Μαρία Κωνσταντάκη συνάντησε τη συνάδελφό της Μαριάννα Τουμασάτου, η οποία αποκάλυψε ότι κόντεψε να πεθάνει στο παρελθόν λόγω αλλεργίας στις γάτες.

«Είμαι αλλεργική και στις γάτες και στους σκύλους. Από γατί έχω πάει στο νοσοκομείο ένα τέταρτο πριν πεθάνω! Ήμουν κρυωμένη, ήρθε και το αλλεργιογόνο και έκατσε πάνω στο κρύωμα και πήγα χωρίς οξυγόνο στο νοσοκομείο. Ήμουν έτοιμη για διασωλήνωση», είπε χαρακτηριστικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

Και πρόσθεσε: «Είμαι αλλεργική και στα σκυλιά. Θα σου πω όμως κάτι... Υπάρχει κανονική ομοιοπαθητική που μπορούν να κάνουν και πρέπει να κάνουν οι άνθρωποι που έχουν μια δυσκολία στο να συνυπάρχουν με τα ζώα. Υπάρχει τρόπος λοιπόν και αυτή είναι η ομοιοπαθητική. Εμένα είναι η κανονική ομοιοπαθητική. Δηλαδή παίρνω τη γάτα, τη βάζω στα μούτρα μου και πρήζομαι λίγο. Άμα με πιάσει βάρος, το φροντίζω. Προσέχω, θα κάνω τα εισπνεόμενα μου και δε θα την έχω στα μούτρα μου όλη την ώρα...».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή (οι δηλώσεις της Μαριάννας Τουμασάτου από το 23:20).