Breaking News

Λιάγκας σε Τσιμιτσέλη: «Πώς το αντιμετωπίζεις αυτό; Εγώ έχω χωρίσει επτά χρόνια και δεν την παλεύω» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο Πρωινό φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, με αφορμή τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά «Ο Πρώτος από Εμάς» του ΑΝΤ1.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε για την απώλεια του πατέρα του, ο οποίος πέθανε από καρκίνο το 2012. Επίσης, αναφέρθηκε στη σύντροφό του Κατερίνα Γερονικολού, όπως και στην κόρη του Εύα, που απέκτησε με την πρώην σύζυγό του Βάσω Λασκαράκη.

Ο Γιώργος Λιάγκας, που έχει αποκτήσει δύο γιους με την πρώην σύζυγό του Φαίη Σκορδά, είπε στον ηθοποιό: «Οι χωρισμένοι γονείς τα παιδιά μας δεν τα βλέπουμε όσο θα θέλαμε. Δεν γίνεται διαφορετικά...».

«Παίρνω τη μικρή δύο φορές τον μήνα, ένα παρά ένα Σαββατοκύριακο. Τις καθημερινές δεν προλαβαίνω να τη δω τώρα, αλλά θα προσπαθήσω να οργανώσω τον χρόνο μου για το κάνω», απάντησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Σου λείπει αυτό, ρε Γιάννη; Πώς το αντιμετωπίζεις; Γιατί εγώ έχω χωρίσει επτά χρόνια και δεν την παλεύω. Είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται. Είναι ένα βάρος που το έχεις πάντα...», σημείωσε ο παρουσιαστής.

«Ναι, αλλά από την άλλη ξέρεις ότι υπάρχει μια ζωή και μια δουλειά. Πρέπει να ακολουθήσεις την πορεία της ζωής σου. Αλλιώς... ας μην χώριζες. Οπότε προσπαθείς να προσαρμοστείς. Εγώ πιστεύω σ' αυτό που λένε για τον ποιοτικό χρόνο.... Όταν η κόρη μου, μου λέει ότι της λείπω, μου κόβονται τα γόνατα...», είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Δείτε το βίντεο (το παραπάνω απόσπασμα από το 10:30)