Breaking News

«Έφυγε» στα 53 του ο Keith Jefferson που έπαιξε σε ταινίες του Quentin Tarantino - Το συγκινητικό «αντίο» του Jamie Foxx (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Keith Jefferson πέθανε σε ηλικία 53 ετών, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Ο Αμερικανός ηθοποιός συμμετείχε σε πασίγνωστες ταινίες του Quentin Tarantino.

Σύμφωνα με το Deadline, ο Keith Jefferson ανακοίνωσε στις 9 Αυγούστου, μέσω Instagram, ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο.

Χθες (Πέμπτη 5/10), ο βραβευμένος με Όσκαρ Αμερικανός ηθοποιός Jamie Foxx έκανε δύο συγκινητικές αναρτήσεις στο Instagram για τον επί χρόνια φίλο του:

«Aυτό πονάει... Keith ήσουν η απόλυτη χάρη, όλη σου η καρδιά είναι καθαρή, η αγάπη σου είναι αμέτρητη, ήσουν μια καταπληκτική ψυχή. Θα μας λείψεις πολύ. Θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να θεραπευτεί η απώλειά σου. Αντίο φίλε μου. Σ' αγαπώ», έγραψε στην πρώτη του ανάρτηση.


Στη συνέχεια ο Jamie Foxx σημείωσε: «Όλα πονάνε αυτή τη στιγμή. Είναι δύσκολη στιγμή, κοιτάζοντας μέσα από αυτές τις φωτογραφίες και αναπολώντας τις αναμνήσεις μας που περάσαμε υπέροχα, θα μου λείψεις... Από τότε που γνωριστήκαμε στο κολέγιο, ήσουν μία απίστευτη ψυχή, ο Θεός να σε αναπαύσει. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα δω τις λέξεις R.I.P. (Rest in peace) για τον φίλο μου».


Όπως αναφέρει το Deadline, ο πολυτάλαντος Keith Jefferson ήταν ηθοποιός, παραγωγός, καλλιτέχνης voiceover και δάσκαλος υποκριτικής.

Η συνεργασία του με τον Jamie Foxx χρονολογείται από το 1998, όταν εμφανίστηκε σε δύο επεισόδια της κωμικής σειράς "The Jamie Foxx Show".

Ο Keith Jefferson έπαιξε στις ταινίες "Django Unchained" (2012), "The Hateful Eight" (2015) και "Once Upon a Time in... Hollywood" (2019) του Quentin Tarantino.

Μεταξύ άλλων, εμφανίστηκε και στις ταινίες "Day Shift" (2022) και "The Burial" (2023) στις οποίες πρωταγωνίστησε ο φίλος του Jamie Foxx.