Breaking News

Κατερίνα Λέχου: «Θα ήθελα να είχα ενηλικιωθεί στην ώρα μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο πλατό του «The 2Night Show» την Κατερίνα Λέχου, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά «Η Μάγισσα».

Η γοητευτική ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον ρόλο της στη σειρά του ΑΝΤ1, ενώ αναφέρθηκε και στον σύζυγό της με τον οποίο είναι μαζί 16 χρόνια.

Επίσης, η Κατερίνα Λέχου εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Όταν ήμουν υπό τη σκέπη της οικογένειάς μου, αυτό είχε ένα μεγάλο τίμημα γιατί άργησα πάρα πολύ να ενηλικιωθώ και να ανδρωθώ. Αλλά εντάξει, πλήρωσα αυτό το τίμημα. Θα ήθελα να είχα ενηλικιωθεί στην ώρα μου και όχι τόσο αργά. Έφυγα 35 χρονών από το σπίτι. Είναι πολύ αργά, δεν είναι σωστό, δεν είναι υγιές».

Και πρόσθεσε: «Ο λόγος που δεν έφυγα νωρίτερα ήταν για να μην κάνω αυτούς τους συμβιβασμούς και να μπορώ να λέω "όχι". Θα έπρεπε να φύγω νωρίτερα. Θα έπρεπε να έχω το θάρρος να εξασφαλίσω αυτά τα λεφτά με έναν άλλο τρόπο. Δε θα έκανα πράγματα που δεν μου άρεσαν, αλλά θα έκανα μία άλλη δουλειά. Αλλά αυτή η λύση με βόλευε, ήταν πιο εύκολη, με τις δυσκολίες της, όμως, γιατί σου στερούνται πράγματα. Όταν έφυγα από τους γονείς μου, θυμάμαι ότι ήμουν ένα χρόνο στο σπίτι με τις κούτες».

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.