Breaking News

ΗΠΑ: Ταυτοποιήθηκε γυναίκα που είχε βρεθεί νεκρή στα σκουπίδια πριν από 35 χρόνια (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το μυστήριο της ταυτότητας μιας γυναίκας, που βρέθηκε νεκρή σε κάδο σκουπιδιών το 1988, λύθηκε τελικά με γενεαλογική τεχνολογία, σύμφωνα με τις αρχές.

Σύμφωνα με το People, που επικαλείται δελτίο τύπου του Γραφείου Ερευνών της Georgia (GBI). η Chong Un Kim, από το Hinesville της Georgia, πέθανε σε ηλικία 26 ετών.

Όπως σημειώνεται, στις 14 Φεβρουαρίου 1988, το GBI έλαβε ένα αίτημα από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Jenkins για να βοηθήσει σε μια έρευνα θανάτου. Το θύμα, τυλιγμένο με πλαστικό και κολλητική ταινία, βρέθηκε μέσα σε μια μεγάλη νάιλον βαλίτσα, που είχε τοποθετηθεί σε έναν κάδο απορριμμάτων σε περιοχή βόρεια του Millen, στην κομητεία Jenkins. Το θύμα ήταν νεκρό για περίπου τέσσερις έως επτά ημέρες. Η αιτία θανάτου ήταν η ασφυξία.

Κατά την έρευνα, τα δακτυλικά αποτυπώματα και τα οδοντιατρικά αρχεία από το θύμα συγκρίθηκαν με άλλους αγνοούμενους από όλη τη χώρα. Εκείνη την εποχή, ένας ιατροδικαστής σχεδίασε ένα σκίτσο της πιθανής εμφάνισης του θύματος, το οποίο παρουσιάστηκε στο κοινό.

Οι αρμόδιες Αρχές εξέτασαν ξανά τα στοιχεία, χρησιμοποιώντας πιο προηγμένη τεχνολογία DNA και 35 χρόνια αργότερα κατάφεραν να ταυτοποιήσουν το πτώμα, το οποίο ανήκει στην Chong Un Kim, μια νεαρή γυναίκα από τη Νότια Κορέα. 

Το 1981, η Kim μετακόμισε στις ΗΠΑ από την Κορέα και έζησε στο Hinesville, κοντά στο Fort Stewart, πριν από το θάνατό της. Έχει μια αδερφή που σήμερα ζει στη Νέα Υόρκη.

Σε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στο Facebook, το GBI σημείωσε: «Υπάρχει ακόμη δουλειά που πρέπει να γίνει για να λυθεί το μυστήριο γύρω από το θάνατο της Κιμ και θα εργαστούμε ακατάπαυστα για να αποδώσουμε δικαιοσύνη και να καθησυχάσουμε την οικογένειά της».