Breaking News

Η Μπάγια Αντωνοπούλου αποχώρησε από το Mega (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day, η Μπάγια Αντωνοπούλου αποχώρησε από το Mega.

Συγκεκριμένα, η Μπάγια Αντωνοπούλου φέρεται να παραιτήθηκε λίγο καιρό μετά την αντικατάσταση που είχε κάνει στην παρουσίαση της καλοκαιρινής ενημερωτικής εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega».

H Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά στον τηλεοπτικό αέρα του Happy Day: «Όταν βγήκε το δελτίο Τύπου για την καλοκαιρινή εκπομπή, το όνομά της δεν υπήρχε πουθενά, με αποτέλεσμα η ίδια να στεναχωρηθεί και να νιώσει πολύ άβολα. Στη συνέχεια, η Μπάγια Αντωνοπούλου εξέφρασε το παράπονό της στο κανάλι υποβάλλοντας την παραίτησή της, η οποία δεν έγινε δεκτή. Η διοίκηση προσπάθησε να της δώσει κάποιες εναλλακτικές, όπως το να μετακινηθεί στο One. Η Μπάγια Αντωνοπούλου δεν το αποδέχτηκε και τελικά αποχώρησε. Η παραίτησή της έγινε αποδεκτή και έφυγε από το κανάλι. Η διοίκηση της έδωσε την αποζημίωση, αν και δεν ήταν υποχρεωμένη να το κάνει καθώς δήλωσε παραίτηση».


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε, μεταξύ άλλων: «Η Μπάγια είναι ένα πολύ καλό παιδί. Είναι σεμνό κoρίτσι, δουλευταρού και δεν προκαλεί. Δεν φοβάται τη δουλειά και είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να πάει στην πρώτη γραμμή του ρεπορτάζ...».