Breaking News

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στον Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στις δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος άφησε αιχμές για τη λήξη της συνεργασίας τους, απάντησε η Σίσσυ Χρηστίδου. Η γνωστή παρουσιάστρια είπε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών:

«Όταν τελείωσε η σεζόν, κάλεσα τους συνεργάτες μου σε ένα γεύμα, που το κάνω κάθε χρόνο. Ήταν καλεσμένος και ο Δημήτρης και ήταν η τελευταία φορά που τον είδα. Σε εκείνη τη φάση είχε λήξει η σεζόν, αλλά ακόμα δεν ξέραμε τι θα γίνει με την ομάδα. Του είπα ότι δεν γνωρίζω. Καταλήξαμε ότι, λόγω budget, δεν μπορεί να μείνει η ομάδα έτσι όπως είναι, γι' αυτό και δεν αναπληρώθηκε ο Δημήτρης. Δεν έχει έρθει κάποιος στη θέση του. Στη θέση της Ελένης ήρθε η Βάλια, αλλά είμαστε ένας λιγότερος.

Ο Δημήτρης, επειδή ανήκει στο δυναμικό της Barking Well, το budget δεν περνά από εμένα. Δεν το αποφασίζω εγώ και δεν ήξερα τι χρήματα παίρνει ο Δημήτρης. Εγώ ήξερα ότι ο Δημήτρης θα παραμείνει στην εταιρία, απλά δεν χωράει στο budget της εκπομπής. Ήξερα ότι δεν θα μείνει χωρίς δουλειά και θεώρησα ότι θα τον ενημερώσει η εταιρία.

Τον άκουσα με έκπληξη να λέει ότι με έχει πάρει τηλέφωνα, μου έχει στείλει μηνύματα κι εγώ δεν του απαντώ. Τον πήρα κατευθείαν τηλέφωνο και μου το έκλεισε, δεν το σήκωσε. Του έστειλα μετά ένα μήνυμα, του λέω "πότε μου έστειλες μηνύματα;" και μου απάντησε ότι αυτό δεν το είπε ποτέ. Του λέω "πότε με πήρες τηλέφωνο και δεν το σήκωσα;" και μου απάντησε "γιατί να σε πάρω;". Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, ειλικρινά... Δεν ένιωθα ότι είχε κάποιο πρόβλημα μαζί μας ο Δημήτρης.

Η μία εκτίμηση είναι ότι ενδεχομένως ήθελε να μείνει στην εκπομπή, αυτό αισθάνομαι, αλλά δεν είναι κάτι που περνά από το δικό μου χέρι. Η δεύτερη εκτίμηση είναι ότι, όταν έκλεισε η εκπομπή, ο Δημήτρης δεν αποχαιρέτησε. Για την Ελένη Βουλγαράκη κάναμε ένα βίντεο αποχαιρετιστήριο γιατί ήταν 5 χρόνια στην εκπομπή, αλλά μας είχε πει ότι θα φύγει... Για τον Δημήτρη, επειδή δεν γνώριζα ότι θα φύγει από τη εκπομπή, δεν του είπα να χαιρετήσει τον κόσμο. Κατάλαβα ότι είχε αυτό το παράπονο. Δεν το ήξερα σε εκείνη τη φάση... Με στενοχωρεί το ό,τι δεν με πήρε τηλέφωνο και κάνουμε αυτό αυτή τη στιγμή μπροστά σας...

Στη βάφτιση δεν με κάλεσε, αλλά αυτό δεν το πήρα προσωπικά, γιατί δεν κάναμε παρέα εκτός της εκπομπής. Δηλαδη, η σχέση μας δεν ήταν στενή Αν με καλούσε, σαφώς θα πήγαινα...».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Mega Καλημέρα».