Breaking News

Gwyneth Paltrow: Η εξομολόγησή της για τη γνωριμία της με τον Matthew Perry - «Ήταν ένα μαγικό καλοκαίρι» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το διαδίκτυο έχει κατακλυστεί με αναρτήσεις για την απώλεια του Matthew Perry, του τηλεοπτικού Chandler της σειράς «Τα Φιλαράκια» (Friends), ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 54 ετών.

Ο Matthew Perry βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο θάνατός του οφείλεται σε πνιγμό, μετά από ανακοπή καρδιάς, ενώ φέρεται να είχε προηγηθεί αθλητική δραστηριότητα. Αστυνομικές πηγές δήλωσαν στο TMZ ότι δεν βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες στο σπίτι του ηθοποιού, ωστόσο εντοπίστηκαν συνταγογραφούμενα αντικαταθλιπτικά και φάρμακα κατά του άγχους, όπως και ένα φάρμακο για ΧΑΠ (Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια).

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η Gwyneth Paltrow θυμήθηκε την εποχή που γνώρισε τον αείμνηστο ηθοποιό, όπως και όλες τις διασκεδαστικές στιγμές που πέρασαν μαζί.

«Γνώρισα τον Matthew Perry το 1993 στο Williamstown Theatre Festival στη Μασαχουσέτη. Ήμασταν και οι δύο εκεί το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού κάνοντας παραστάσεις. Ήταν τόσο αστείος και τόσο γλυκός και ήταν τόσο διασκεδαστικό να είσαι μαζί του. Βγήκαμε με το αυτοκίνητο για να κολυμπήσουμε σε κολπίσκους, ήπιαμε μπίρες στο μπαρ του τοπικού κολεγίου, φιληθήκαμε σε ένα χωράφι με μακρύ γρασίδι», έγραψε η βραβευμένη με Όσκαρ Αμερικανίδα ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Ήταν ένα μαγικό καλοκαίρι. Είχε κάνει γύρισμα για τον "πιλότο" (δοκιμαστικό) των Friends αλλά δεν είχε βγει ακόμα. Ήταν νευρικός, ελπίζοντας ότι το μεγάλο του διάλειμμα ήταν προ των πυλών. Ήταν. Μείναμε φίλοι για λίγο μέχρι να απομακρυνθούμε, αλλά πάντα χαιρόμουν όταν τον έβλεπα. Είμαι πολύ λυπημένη σήμερα, όπως και πολλοί από εμάς. Ελπίζω ο Matthew να είναι επιτέλους ήσυχος. Πραγματικά το ελπίζω».