Breaking News

Τζωρτζέλα Κόσιαβα για Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Άρχισε να με απειλεί, ήταν έξαλλος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Fay's Time» βρέθηκε καλεσμένη η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, η οποία μοιράστηκε με τους τηλεθεατές ένα περιστατικό με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, που έγινε το καλοκαίρι του 2017.

Τις τελευταίες ημέρες, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρέθηκε στο προσκήνιο, μετά τις αιχμές που άφησε για τη λήξη της συνεργασίας του με τη Σίσσυ Χρηστίδου, αλλά και το ξέσπασμά του για το γεγονός ότι είχε διαρρεύσει το προσκλητήριο της βάφτισης του γιου του.

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα είπε στη Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες της: «Θα σας πω μία ιστορία... Το καλοκαίρι του 2017, παρουσίαζα μία εκπομπή. Εκείνη την ημέρα είχαμε ένα θέμα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος είχε σχέση τότε με την κυρία Όλγα Φαρμάκη. Ο κολλητός του φίλος - και πλέον κουμπάρος του - Γιώργος Μανίκας, είχε κάνει αναρτήσεις στα social media ότι το ζευγάρι δεν περνάει καλά και ότι χωρίζει. Δεν ξέρω αν το έκανε στην πλάκα ή στα σοβαρά...».

Και συνέχισε: «Εγώ προσωπικά είχα πληροφορίες ότι το ζευγάρι περνούσε μία κρίση. Βγάζω εγώ το θέμα και το απόγευμα πηγαίνω στην παραλία με την οικογένειά μου. Χτυπάει το τηλέφωνό μου και βλέπω το όνομα του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Χάρηκα, γιατί εγώ είχα πολύ καλές σχέσεις μαζί του, δουλέψαμε μαζί στην Μενεγάκη, κάναμε μαζί βίντεο και ρεπορτάζ...».

«Άρχισε να με απειλεί. Μου είπε "Να ξέρεις, θα κάνω αυτό κι αυτό... Θα σε ξεφτιλίσω, θα σε κάνω, θα σε ράνω, θα σε φτιάξω"... Ήταν έξαλλος. Του είπα "Δημήτρη μου, συγγνώμη αν σε στεναχώρησα. Την επόμενη μέρα θα το διορθώσω μέσα από την εκπομπή, αλλά δεν είπαμε κάτι που να σε κάνει απειλητικό απέναντί μου"... Ήταν ο άντρας μου δίπλα και τον έβαλα ανοιχτή ακρόαση. Αυτά που έλεγε ήταν για μηνύσεις. Με ξεφτίλιζε ως γυναίκα, ως μάνα, ως σύζυγο. Αυτά δημόσια δεν λέγονται... Την επόμενη μέρα είπα "θα βγω να το τελειώσω", γιατί δεν ήθελα να μπω σε διαδικασία να πάρω δικηγόρο. Δεν έκανα τίποτα...», κατέληξε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.