Breaking News

Γλυκά Νερά: Η μητέρα της Καρολάιν θα αλλάξει το επώνυμο της Λυδίας - Όσα αποκάλυψε ο Ντέιβιντ Κράουτς (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δήλωση στο Πρωινό έκανε ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στις 11 Μαΐου 2021, στα Γλυκά Νερά.

Αρχικά η Κέλλυ Χεινοπώρου σημείωσε ότι, σε δικαστήριο των Φιλιππίνων, η Σούζαν (η γιαγιά της Λυδίας και μητέρα της Καρολάιν) άρχισε ήδη διαδικασίες αλλαγής επιθέτου. Δηλαδή, η μικρή δε θα λέγεται Αναγνωστοπούλου αλλά θα πάρει το επίθετο Κράουτς. 

Επίσης, τόνισε ότι οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έχουν να μιλήσουν με την εγγονή τους πάρα πολλούς μήνες.

Στη συνέχεια προβλήθηκαν οι δηλώσεις του πατέρα της Καρολάιν. Ο Ντέιβιντ Κράουτς δήλωσε στην εκπομπή του ΑΝΤ1:

«Η Σούζαν θα αλλάξει το επώνυμο της Λυδίας από Αναγνωστοπούλου σε Κράουτς. Ακόμα κι αν είχε μείνει στην Ελλάδα θα το έκανε αυτό. Ως μοναδική κηδεμόνας της Λυδίας έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να το πράξει βάσει της ελληνικής νομοθεσίας και επειδή το όνομα Αναγνωστόπουλος θα μπορούσε να είναι ντροπιαστικό, είχε κάθε λόγο να το κάνει.

Τώρα που η Σούζαν και η Λυδία ζουν στις Φιλιππίνες, η αλλαγή του επωνύμου της Λυδίας είναι πέρα από την αρμοδιότητα ενός ελληνικού δικαστηρίου.

Όσον αφορά στην πρόσβαση των παππούδων του πατέρα της στη Λυδία, θα μπορούσαν να υποβάλλουν αίτηση σε ελληνικό δικαστήριο και να απαιτήσουν από τη Σούζαν να συμμορφωθεί με την απόφαση του οικογενειακού δικαστηρίου. Στη συνέχεια, θα εναπόκειται στο ελληνικό δικαστήριο να επιδώσει κλήση στη Σούζαν για να απαντήσει στην καταγγελία. Η κλήση πρέπει να παραδοθεί στη Σούζαν, η οποία πιθανότατα θα την έριχνε στα σκουπίδια όπως κι εγώ.... Αν ήμουν ο δικηγόρος των παππούδων, η συμβουλή που θα τους έδινα είναι "Απλά ξεχάστε το"...».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.