Breaking News

Γ. Σκιαδαρέσης: «Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις - Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ενοχλεί μια gay εpωτική σκηνή» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα του Breakfast@Star παραχώρησε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο Αμπιγιέρ» στο θέατρο Τζένη Καρέζη.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης εξομολογήθηκε στη Μυρσίνη Κοντού: «Περνάει κάθε μέρα από το μυαλό μου να σταματήσω τη δουλειά του ηθοποιού. Οι συνθήκες είναι πια τόσο δύσκολες, που έχω κουραστεί λίγο, θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Μακάρι να είχα τη δυνατότητα να σταματήσω και να μη χρειαστεί να το ξανακάνω».

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε για τη gay εpωτική σκηνή στη νέα σειρά «Milky Way» του Mega.

«Είμαι σίγουρος ότι θα έχει αντιδράσεις. Θα δούμε μία εpωτική σκηνή, τέλος. Αυτό θα έπρεπε να είναι το θέμα μας. Εpωτικές σκηνές έχουμε δει σε πάρα πολλά σίριαλ, μέχρι εκεί όμως. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ενοχλεί μία εpωτική σκηνή με άτομα του ίδιου φύλου. Τι διαφορά έχει; Αν θέλουμε εμείς να είμαστε υποκριτές και να πιστεύουμε ότι αυτά δε γίνονται, ok... Μην πάμε τώρα πια και σε γραφικότητες του στυλ "Ας το κρατάνε για την πάρτη τους". Για μένα αυτά είναι γραφικότητες όλα...», τόνισε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.