Breaking News

Φάρμα: Ο Σπύρος Κοσμάς αποχώρησε λόγω τραυματισμού - Ξέσπασε σε δάκρυα η Νάσια (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Σπύρος Κοσμάς αποχώρησε από τη Φάρμα λόγω τραυματισμού, στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (30/10).

Στο προηγούμενο επεισόδιο, η πράσινη ομάδα είχε χάσει στη μονομαχία, με τα μέλη της να μετακομίζουν στη σκηνή.

Ο Σπύρος Κοσμάς ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του ότι αποχωρεί οικειοθελώς από τη Φάρμα, λόγω του τραυματισμού στο πόδι του.

«Μίλησα με τον γιατρό και μου είπε ότι η μόνη λύση είναι πως πρέπει να φύγω, έτσι ώστε να προφυλάξω το πόδι μου», είπε ο Σπύρος στην κάμερα της παραγωγής.


Η αποχώρηση του Σπύρου στοίχισε στη Νάσια Ευαγγελάτου, με την οποία είχε έρθει κοντά. Μάλιστα τον ξεπροβόδισε, ενώ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Η αντίδραση της Νάσιας έγινε θέμα συζήτησης στη γαλάζια ομάδα. «Εγώ είμαι πολύ περίεργη να δω τι θα γίνει τώρα που θα βγει ο Σπύρος έξω, μετά από λίγο διάστημα που θα δει η κοπέλα του, ότι είναι βεντούζα με τη Νάσια. Ο Σπύρος έχει μια σχέση 10 χρόνια και με τη Νάσια μόνο που δεν το έχουν κάνει μπροστά στις κάμερες», σημείωσε η Έλενα.

«Έχει σχέση; Έλα ρε κι εγώ νόμιζα ότι κάτι παίζει εκεί πέρα», σχολίασε η Ελεονώρα, με τον Αλέξανδρο να αναφέρει: «Εγώ νομίζω ότι κάποια στιγμή τον φώναξε και αγάπη».

«Εγώ αν ήξερα ότι κάποιος έχει κοπέλα, δε θα περπατούσα έτσι μαζί του μπροστά στις κάμερες. Και να κλαίω κιόλας...», πρόσθεσε η Ελεονώρα.

Από την πλευρά της η Νάσια δήλωσε δακρυσμένη στην κάμερα της παραγωγής: «Ήρθα στη Φάρμα και είδα ότι τελικά υπάρχουν πραγματικοί άνθρωποι, που βάζουν το καλό των άλλων πάνω από το δικό τους... Υπόσχομαι ότι θα είμαι εκεί σε ό,τι χρειαστεί. Πλέον ξέρει ότι έχει έναν άνθρωπο δίπλα του και στις χαρές και σε όλα».