Breaking News

Fame Story - Χριστίνα Ζιώγα: Ένταση με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη - «Δεν επιτρέπω ούτε στον πατέρα μου να με ακουμπάει» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένταση σημειώθηκε στο live του Fame Story, με τη Χριστίνα Ζιώγα να αναφέρεται σε περιστατικό που συνέβη ανάμεσα στην ίδια και τη στυλίστρια Αλεξάνδρα Κατσαΐτη. 

Μετά την πρόβα τζενεράλε, η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη ζήτησε από τη σπουδάστρια Χριστίνα Ζιώγα να αλλάξει παπούτσια, ωστόσο εκείνη αρνήθηκε γιατί δεν αισθανόταν ασφαλής με αυτή την αλλαγή της τελευταίας στιγμής.

Στη συνέχεια, η Χριστίνα δοκίμασε ένα ρούχο που της άρεσε, το οποίο είχε δει να το φοράει μία άλλη τραγουδίστρια με την οποία συνεργάστηκε στο παρελθόν.

Όπως υποστήριξε, τότε εμφανίστηκε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, η οποία της επιτέθηκε ακουμπώντας την, με αποτέλεσμα η ίδια να υψώσει τον τόνο της φωνής της.

«"Βγαλ' το τώρα, βγάλ' το τώρα" μου έλεγε. Έχω πάθει σοκ, της λέω εκείνη τη στιγμή να σηκωθεί να φύγει γιατί δεν επιτρέπω ούτε στον πατέρα μου να με ακουμπάει», είπε χαρακτηριστικά στον Νίκο Κοκλώνη.

Ο Νίκος Κοκλώνης ήταν επιφυλακτικός, ωστόσο η Ελένη Φουρέιρα και ο  Light πήραν θέση υπέρ της σπουδάστριας.

Κατόπιν μίλησε τηλεφωνικά η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, η οποία διέψευσε τους ισχυρισμούς της Χριστίνας, ενώ δήλωσε έκπληκτη με τη στάση της. Μετά τις δηλώσεις της στυλίστριας, προβλήθηκε ένα απόσπασμα από τη διαμάχη τους.

Δείτε τα βίντεο.