Breaking News

Εριέττα Κούρκουλου: «Ο πατέρας μου είχε άγχος, ήθελε να γίνω καλός άνθρωπος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στη χθεσινοβραδινή (2/10) πρεμιέρα της εκπομπής «Μεγάλη Εικόνα», η Νίκη Λυμπεράκη συνάντησε την Εριέττα Κούρκουλου Λάτση στην έδρα της φιλοζωικής εταιρείας «Save a Greek Stray», όπου έκαναν μία συζήτηση εφ' όλης της ύλης.

Η κάμερα της εκπομπής ακολούθησε την κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου και στο «καταφύγιό» της στον Ωρωπό, με την ίδια να καταγράφει τις αναμνήσεις, τα συναισθήματα, αλλά και τις φιλοδοξίες και τους στόχους της για το μέλλον.

Μεταξύ άλλων, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση μίλησε για τη μητέρα της και τον γιο της, που απέκτησε τον Μάρτιο του 2022 με τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη.

Επίσης, εξομολογήθηκε για τον Νίκο Κούρκουλο: «Ο πατέρας μου είχε μία συνήθεια να με βάζει πάντα για ύπνο. Και πριν τον ύπνο, καθόταν 1-2 ώρες - ανάλογα με το τι είχε να πει - και μου μιλούσε για πολλά πράγματα. Μου έλεγε "Ο απλός κόσμος ζει έτσι και δε θέλω εσύ να νομίζεις ότι αυτό είναι το φυσιολογικό, γιατί δεν είναι". Είχε μεγάλο άγχος για το αν θα γίνω καλός και φυσιολογικός άνθρωπος. Είχε άγχος να μου πει κάποια πράγματα που θεωρούσε ότι έπρεπε να προσέχω. Ήθελε να προλάβει να μου δώσει μαθήματα, γιατί δυστυχώς ήξερε ότι δε θα είναι εκεί να τα δώσει, όταν ενδεχομένως ήταν η "σωστή" ώρα να τα δώσει».

Και πρόσθεσε: «Κατάλαβα ότι είναι μη αναστρέψιμη η κατάσταση της υγείας του το βράδυ που αποφάσισε ότι την επόμενη μέρα δε θα πάει στη δουλειά. Πρέπει να ήταν μια βδομάδα πριν τον θάνατό του...».

Δείτε το απόσπασμα από τη συνέντευξη που προβλήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».