Breaking News

Ελένη Τσαλιγοπούλου: «Προτιμώ τη Νατάσσα Μποφίλιου από την Ελεονώρα Ζουγανέλη γιατί δεν λαϊκίζει καθόλου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησε η Ελένη Τσαλιγοπούλου. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια είπε στον Θανάση Πάτρα:

«Την περίοδο του κορονοϊού πέρασα πολύ χρόνο με τη μητέρα μου, είχαμε να περάσουμε μαζί τόσο χρόνο από τα παιδικά μου χρόνια. Γνώρισα καλύτερα τη μητέρα μου, έμαθα και κατανόησα πολλά πράγματα.

Ο γιος μου είναι 40 χρόνων, είναι μουσικός αλλά δεν το λέει τόσο. Είναι καλός μουσικός και του αρέσει πολύ... Μαγειρεύω καλά, κάνω τα πάντα... Είμαι μία γυναίκα χορτάτη και γεμάτη αγάπη. Θα μπορούσα να ζήσω στη Νάουσα, εκεί δεν είμαι η Ελένη Τσαλιγοπούλου, αλλά η κόρη του Τσαλιγόπουλου.

Με μπέρδευαν πολύ με την Ελευθερία Αρβανιτάκη στην αρχή της καριέρας μου. Έλεγαν ότι είμαι ίδια η Αρβανιτάκη και η Γλυκερία. Η Δήμητρα Γαλάνη μου λέει πως και στα 80 μου θα είμαι η "Ελενίτσα". Ο Χατζηδάκης με έλεγε "Μαντόνα", γιατί του άρεσε ο τρόπος μου, ντρεπόμουν πολύ. Τον Νταλάρα τον λέω "θείο μου", τον εκτιμώ και τον αγαπώ...

Απέρριψα το τραγούδι "Η επιμονή σου" γιατί δεν μου άρεσε καθόλου. Το τραγούδησε η Ελεονώρα Ζουγανέλη και έκανε μεγάλη επιτυχία. Προτιμώ τη Νατάσσα Μποφίλιου από τη Ζουγανέλη, γιατί δεν λαϊκίζει καθόλου. Έχει πολύ δύσκολο ρεπερτόριο και μπράβο της που τα καταφέρνει...

Η μουσική είναι ένας κοινός δρόμος, θα μπορούσα να βρω ένα κοινό υλικό με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Αντώνη Ρέμο. Μου αρέσει να κάνω συνεργασίες με άτομα που μιλάμε την "ίδια γλώσσα". Σε καμία περίπτωση δε θα τραγουδούσα trap, γιατί να το κάνω αυτό; Αν ακούς trap και είσαι πάνω από κάποια ηλικία, υπάρχει "πρόβλημα". 

Όσοι συμμετέχουν σε talent show, απλά γίνονται δημοφιλείς. Μου έχουν ζητήσει να βρεθώ σε κάποιο σόου, αλλά μου φαίνεται παράδοξο να είμαι τόσο εκτεθειμένη».

Δείτε το βίντεο του Mega.