Breaking News

Ελένη Ράντου: «Έκλαιγα στη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχθηκε στο Πρωινό την Ελένη Ράντου, με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης «Το πάρτυ της ζωής μου», που επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο Διάνα από τις 20 Οκτωβρίου.

Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την κόρη της, Νικολέτα, που απέκτησε με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, ενώ αναφέρθηκε και στη μητέρα της, η οποία πάσχει από άνοια...


«Δημιουργείται όλος αυτός ο παλμός, χωρίς κανείς να κουνήσει ούτε το δάχτυλό του... Δεν μπήκε καν τηλεοπτική διαφήμιση... Η μεγάλη ελπίδα σ' αυτό που έγινε, ήταν ότι κάποιες αξίες είναι τόσο δυνατές, που παραμένουν, όσοι αντιπερισπασμοί επικαιρότητας κι αν υπάρχουν...», είπε η Ελένη Ράντου.

Και πρόσθεσε: «Μαζεύτηκε 60.000 κόσμος... Έκλαιγα... Έκλαιγα όταν γύρισα πίσω και είδα ότι ήταν άλλοι τόσοι, που τους αρκούσε να βλέπουν την πλάτη του. Ο Βασίλης είδε τους πάντες να κλαίνε. Ο ίδιος ήταν ο πιο ψύχραιμος και ήρεμος απ' όλους. Όχι μόνο το περίμενε, ήταν ο μόνος που είπε "Θέλω το Καλλιμάρμαρο" και όλοι το έλεγαν "Μα, πού πας;". Μάλιστα είπε "Θα είμαι μόνος μου γιατί γιορτάζω τα δικά μου χρόνια"...».

«Έχω ξεχάσει πόσα χρόνια είμαστε μαζί με τον Βασίλη. Μπορεί να είναι 25 χρόνια; 30;... Τώρα που μεγαλώσαμε δεν υπάρχουν πια δημοσιεύματα που να μας χωρίζουν, μας έχουν αφήσει στην ησυχία μας», τόνισε η Ελένη Ράντου.