Breaking News

Ελένη Ράντου για Βασίλη Παπακωνσταντίνου: «Στα 30 χρόνια που είμαστε μαζί, δεν ένιωσα ποτέ ότι αδιαφόρησε» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο  πλατό της εκπομπής «Γεια σου» φιλοξενήθηκε η Ελένη Ράντου, η οποία παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. 

Με αφορμή τα 50 χρόνια του στην ελληνική δισκογραφία, που γιόρτασε το περασμένο καλοκαίρι, η αγαπημένη ηθοποιός είπε για τον σύζυγό της Βασίλη Παπακωνσταντίνου:

«Μεγαλώνοντας και οι δύο, νοιάζομαι πολύ για τον Βασίλη γιατί νιώθω ότι με χρειάζεται. Παλαιότερα δεν ήμουν τόσο παρούσα γιατί ένιωθα ότι μπορούσε να τα βγάλει πέρα.

Για μένα είναι σχεδόν ναρκισσιστικό να με χρειάζονται, παίρνω δύναμη. Το να είμαι χρήσιμη είναι σημαντικό για τη δική μου ύπαρξη. Έχω συνδυάσει την ταυτότητά μου με τη φροντίδα κάποιου. Το να μη φροντίζω πλέον την κόρη μου Νικολέττα είναι "αναπηρία" για μένα. Τώρα φροντίζω τη μητέρα μου (σ.σ. έχει διαγνωστεί με άνοια) ή τον Βασίλη ή το θέατρο...

Ακόμα και στην άλλη άκρη του κόσμου να ήταν ο Βασίλης ή να μην είχαμε μιλήσει για μία εβδομάδα λόγω δουλειάς, ήξερα ότι το ενδιαφέρον του ήταν ανά πάσα στιγμή στο 100%. Στα 30 χρόνια που είμαστε μαζί με τον Βασίλη, δεν ένιωσα ποτέ ότι αδιαφόρησε...».


Η Ελένη Ράντου αναφέρθηκε και στη σχέση της με την κόρη της, ενώ η Μαρία Μπακοδήμου της ετοίμασε μία όμορφη έκπληξη.

Συγκεκριμένα, μίλησε στην εκπομπή το βαφτιστήρι της Ελένης Ράντου, ο μικρός Άγγελος από την Αιθιοπία. «Έλιωσα! Είναι δώρο αυτή η έκπληξη», σχολίασε η ηθοποιός μετά την προβολή του βίντεο.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη.