Breaking News

Έφυγε από τη ζωή η Ματούλα (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέθανε σε ηλικία 76 ετών η θρυλική Ματούλα του Κολωνακίου, η μητέρα του Λορέντζο Καριέρε, που είχε γίνει γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι «Bar» (2002) του Mega.

Σύμφωνα με ανάρτηση του δημοσιογράφου Ανδρέα Κουβελογιάννη, η Ματούλα ήταν νεκρή στο σπίτι της εδώ και επτά μέρες και την Τρίτη (17/10) βρέθηκε η σορός της.


Ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας έγραψε στο Facebook: «Εγώ έτσι θα σε θυμάμαι πάντα. Χαμογελαστή Ματούλα μου. Έφυγες πικραμένη αλλά και γεμάτη. Δεν μπόρεσα τελευταία φορά να σε βοηθήσω για το σπίτι που έψαχνες. Θα μείνεις πάντα το φιλαράκι μου. Καλή αντάμωση. Ένα ακόμα κεφάλαιο κλείνει για μένα!».


Η Ματούλα - το πραγματικό της όνομα ήταν Διαμάντω Κουτροπούλου - γεννήθηκε το 1946. Ήταν μοντέλο και ηθοποιός. Είχε παίξει στις ταινίες "Πρόκλησις" (1971) και "Ρόδα τσάντα και κοπάνα" (2011).

Είχε παντρευτεί τον επιχειρηματία Roberto Carriere το 1974 και το 1975 απέκτησαν ένα γιο, τον Λορέντζο. Ο Roberto Carriere στη συνέχεια παντρεύτηκε τη Μαριαλένα Οικονομίδου (κόρη του Γιώργου Οικονομίδη και της Λιάνας Βιτσώρη), με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά. Ο Roberto Carriere "έφυγε" το 2015 σε ηλικία 70 ετών.

Τον περασμένο Μάρτιο του 2023, η Ματούλα είχε μιλήσει στην κάμερα του Πρωινού... Μάλιστα εξομολογήθηκε ότι ο γιος της δεν ασχολείται μαζί της, ενώ έκανε έκκληση να βρεθεί ένα σπίτι για να μείνει.

«Βοήθεια από το γιο μου; Ποιον γιο μου; Δεν ασχολείται με μένα ο γιος μου... Πρέπει να στενοχωρεί εκείνον και όχι εμένα, εγώ δεν έκανα τίποτα. Εγώ τον μεγάλωσα, τον σπούδασα και τον είχα πρίγκιπα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.


Με πληροφορίες από: Greekactor (Έλληνες - Ελληνίδες ηθοποιοί)