Breaking News

Δανάη Μιχαλάκη: «Ο μπαμπάς μου αποκάλυψε ότι περιμένω κoριτσάκι, είναι χαζοπαππούς» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «2 στις 10» και τον Ιορδάνη Παπακυριακού παραχώρησε η 
Δανάη Μιχαλάκη.

Η Δανάη Μιχαλάκη πρωταγωνιστεί στη σειρά «Η Παραλία», όπου συνυπάρχει τηλεοπτικά με τον πατέρα της, Γιώργο Μιχαλάκη.

«Είναι η πρώτη φορά που συνυπάρχουμε επαγγελματικά με τον μπαμπά μου. Και θεατρικά δεν είχε τύχει να κάνουμε κάτι μαζί. Όταν έμαθα ότι θα είναι κι o μπαμπάς μου στη σειρά, χάρηκα πάρα πολύ γιατί είχε αρκετά χρόνια να κάνει κάτι τηλεοπτικά. Κυρίως, όμως, χάρηκα γιατί θα ήμασταν σε κάτι μαζί. Για μένα αυτό είναι πολύ συγκινητικό. Οι κοινές μας σκηνές, είχαν πολλά συναισθήματα. Ο μπαμπάς μου είναι ο άνθρωπος που με επηρέασε και αποτέλεσε την έμπνευση για να ασχοληθώ με την υποκριτική... Έχω άγχος για το τι θα μου πει. Δεν χαϊδεύει αυτιά, όπως κι εγώ...», είπε στην εκπομπή της ΕΡΤ.

Η γοητευτική ηθοποιός και ο συνάδελφός της Γιώργος Παπαγεωργίου είχαν παντρευτεί στις 7 Αυγούστου 2021, ανήμερα των γενεθλίων της.

Πριν δύο μήνες, ανήμερα των γενεθλίων της (7 Αυγούστου 2023), η Δανάη Μιχαλάκη ανακοίνωσε ότι ετοιμάζονται να γίνουν γονείς...

«Το 7 είναι ο αριθμός μου, λόγω γενεθλίων... Από εδώ και πέρα είναι μία ημερομηνία διπλής χαράς γιατί είναι και η επέτειος του γάμου μου. Η εγκυμοσύνη μου είναι, μέχρι στιγμής, ένα υπέροχο ταξίδι. Βλέπεις τι μπορεί να κάνει το σώμα σου. Βλέπεις πώς αλλάζει το σώμα σου και πώς αλλάζεις κι εσύ μαζί. Υπάρχει ενθουσιασμός για όλο αυτό το καινούργιο που έρχεται. Επίσης, νιώθω πολύ τυχερή που μπορώ ακόμα να δουλεύω και να είμαι δραστήρια. Πάνε όλα καλά. Ήθελα να γίνω μαμά κάποια στιγμή, όμως πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλες συνθήκες. Η ζωή μας το έφερε τώρα, το θέλαμε, ήταν στα σχέδιά μας. Ο μπαμπάς μου αποκάλυψε ότι περιμένω κoριτσάκι, είναι χαζοπαππούς...», τόνισε η ηθοποιός.