Breaking News

«Έφυγε» στα 51 του μετά από ατύχημα ο παραγωγός ταινιών Bob George (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών ο Bob George, ο οποίος ήταν παραγωγός στις δραματικές ταινίες "Newness", "Zoe" και "Endings, Beginnings".

Όπως αναφέρει το Deadline, ο Bob George πέθανε την περασμένη Τρίτη (17/10) από τραύματα που υπέστη σε ατύχημα με ποδήλατο στο Silver Lake του Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με τον σεναριογράφο και ηθοποιό Ben York Jones, άνοιξε η πόρτα ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου σε ποδηλατόδρομο και στη συνέχεια ο Bob George χτυπήθηκε από ένα άλλο αυτοκίνητο.

Γεννημένος στην Peoria του Ιλινόις των ΗΠΑ, ο George ήταν αρχικά λογιστής παραγωγής στις ταινίες "Armageddon" (1998), "Pearl Harbor" (2001), "The Sum of All Fears" (2002), "Pirates of the Caribbean" (σε τρεις ταινίες) και "The Lone Ranger" (2013).

Ήταν σύμβουλος παραγωγής στο "Divergent" (2014) και αργότερα προχώρησε στην παραγωγή της ταινίας "Newness" (2017). Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance και εξαγοράστηκε από το Netflix. Ακολούθησαν οι παραγωγές των ταινιών "Zoe" (2018) και "Endings, Beginnings" (2019).

Μέχρι τη στιγμή του θανάτου του, ο Bob George συνεργαζόταν με τον Ben York Jones σε μια άλλη ταινία με τίτλο "Aurora". Ήταν επίσης σύμβουλος παραγωγής στο επερχόμενο θρίλερ δράσης "Tin Soldier".

Ο Bob George άφησε πίσω του την αδερφή του Jennifer και τη τη σύζυγό του, την καλλιτέχνη Yasmine Nasser Diaz.

Ο Ben York Jones έγραψε στο Instagram: «Χάσαμε τον αγαπημένο, γλυκό και ενάρετο Bob George αυτή την εβδομάδα. Ο Bob ήταν φίλος και συνεργάτης. Παρήγαγε το "Newness", όπως και έργα που δεν έχουν ακόμη υλοποιηθεί. Το χαμόγελό του ήταν αναμφισβήτητο και η συμπεριφορά του ευλαβική. Κοκκίνιζε σιωπηλά και ήταν πάντα πρόθυμος να γελάσει. Αγαπούσα τον Bob. "Έφυγε" ξαφνικά σε ατύχημα με ποδήλατο την Τρίτη. Καβαλούσε το ποδήλατό του παντού. Έκανε βόλτες στις καρδιές μας, οι οποίες έσπασαν για τη σύντροφό του Yasmine, για την οικογένειά του και για την απώλεια του φίλου μας».