Breaking News

Αχιλλέας Μπέος: Επίθεση κατά δημοσιογράφων του Βόλου - «Σκουπίδια της δημοσιογραφίας, πατσαβούρες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με ένα απίστευτο υβρεολόγιο, ο δήμαρχος του Βόλου έκανε επίθεση σε δημοσιογράφους της πόλης που του ασκούν κριτική. Ο Αχιλλέας Μπέος είπε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη Τύπου:

«Σκουπίδια της δημοσιογραφίας, πατσαβούρες δημοσιογράφοι, όσοι είστε τέτοιοι. Άπλυτοι... Ρε Τασοπούλου σε πειράζει που κόβεται το νερό στις 10-11; Μήπως κάνεις μπάνιο; Μια φορά τον μήνα κάνεις μπάνιο. Τι σε νοιάζει εσένα μωρή... Και ο άλλος ο ξεφτίλας... Δεν ντρέπονται λίγο; Σε μένα κάνουν κακό; Εμένα με ξέρει όλη η Ελλάδα. Την πόλη τους βλάπτουν.

Βγήκε μια Τζανετουλάκου - λέει - και πήγε κι έκανε μέτρηση από τη βρύση της και είπε ότι το νερό έχει κολoβακτηρίδια. Έτσι γίνονται οι μετρήσεις; Ρε δεν έχετε τίποτα άλλο να ασχοληθείτε; Δεν ντρέπεστε ρε λίγο; Ρε σε αυτήν την πόλη ζείτε; Ξεφτιλισμένοι. Και λίγα σας λέω...

Ντροπή σας. Να τους φτύνετε... Δυσφημίζετε την πόλη σας. Έφερα δύο νταλίκες ξίδι και τέλειωσε. Δεν αλλάζει το αποτέλεσμα των εκλογών. Αν αμφισβητείτε το αποτέλεσμα, είμαι διατεθειμένος να επαναληφθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές... Τουλάχιστον βουλώστε το ρε κοπρίτες, ξεφτίλες...».