Breaking News

Η Ariana Grande και ο Dalton Gomez διευθετούν το διαζύγιό τους (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ariana Grande και ο Dalton Gomez φέρεται να διευθετούν το διαζύγιο τους, εβδομάδες μετά την κατάθεσή του.

Σύμφωνα με το People, που επικαλείται το TMZ, η 30χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός, που υπέγραψε προγαμιαίο συμβόλαιο με τον Dalton Gomez, καλείται να του πληρώσει 1.250.000 δολάρια. Επίσης, ο 28χρονος μεσίτης ακινήτων θα λάβει και το ήμισυ των καθαρών εσόδων από την πώληση του πρώην σπιτιού τους στο Λος Άντζελες.

Η Ariana Grande και ο Dalton Gomez παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2021. Τον Ιούλιο του 2023, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή...  Τελικά, το ζευγάρι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον περασμένο μήνα.

Ο διακανονισμός σχετικά με το διαζύγιό τους φέρεται να κατατέθηκε και απομένει η υπογραφή από έναν δικαστή.

«Έδειξαν πραγματικά φροντίδα και σεβασμό ο ένας για τον άλλον σε κάθε βήμα αυτής της διαδικασίας», είχε δηλώσει μία πηγή στο People τον Σεπτέμβριο, μετά την υποβολή της αίτησης του διαζυγίου.

Πηγές επιβεβαίωσαν στο People ότι η Ariana Grande βρίσκεται σε ρoμαντική σχέση με τον Ethan Slater, συμπρωταγωνιστή της στην ταινία "Wicked". Ο 31χρονος ηθοποιός ήταν παντρεμένος με τη Lilly Jay, με την οποία απέκτησε ένα παιδί τον Ιανουάριο του 2023. Ο Slater υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Ιούλιο. 

«Η σχέση του με την Ariana ξεκίνησε μετά τον χωρισμό των δύο από τους πρώην συντρόφους τους», είχε αναφέρει μία πηγή στο People.

Στο "Wicked", η Ariana Grande πρωταγωνιστεί ως Glinda, ενώ ο Ethan Slater υποδύεται τον Boq. Η ταινία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2024.