Breaking News

Στο Κατάκολο αναμένεται η Αντζελίνα Τζολί που θα υποδυθεί τη Μαρία Κάλλας (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο Κατάκολο αναμένεται να βρεθεί τις επόμενες ημέρες η Angelina Jolie, στα πλαίσια γυρισμάτων για τη νέα ταινία «Maria», στην οποία θα υποδυθεί τη Μαρία Κάλλας 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Γούβια στο Πρωινό, οι συντελεστές και ηθοποιοί της ταινίας αναμένεται να συγκεντρωθούν στην περιοχή της Ηλείας το ερχόμενο Σάββατο 14 Οκτωβρίου.

Η Μαρία Κάλλας είχε σχέση με τον Αριστοτέλη Ωνάση. Στο λιμάνι του Κατακόλου βρίσκεται η θρυλική θαλαμηγός "Χριστίνα", όπου θα γυριστούν σκηνές για την ταινία.

Όπως ανέφερε πρόσφατο δημοσίευμα του Deadline, ο Pablo Larraín αποκάλυψε τις δύο πρώτες φωτογραφίες της Angelina Jolie ως Μαρία Κάλλας. Η νέα του ταινία θα εξερευνήσει τη ζωή της θρυλικής τραγουδίστριας, που συχνά περιγράφεται ως η αυθεντική ντίβα.

Βασισμένη σε αληθινές μαρτυρίες, η ταινία «Maria» θα αφηγηθεί την πολυτάραχη, όμορφη και τραγική ιστορία της ζωής της μεγαλύτερης τραγουδίστριας της όπερας στον κόσμο, την οποία ξαναζεί και φαντάζεται ξανά τις τελευταίες της μέρες στο Παρίσι της δεκαετίας του 1970. Τα γυρίσματα, που βρίσκονται σε εξέλιξη, θα πραγματοποιηθούν σε διάστημα οκτώ εβδομάδων στο Παρίσι, την Ελλάδα, τη Βουδαπέστη και το Μιλάνο.


Εκτός από την Angelina Jolie, θα πρωταγωνιστήσουν οι Pierfrancesco Favino, Alba Rohrwacher, Haluk Bilginer, Kodi Smit-McPhee και Valeria Golino.

Το σενάριο - το οποίο ολοκληρώθηκε πριν από την απεργία του Συνδικάτου Αμερικανών Σεναριογράφων (Writers Guild of America) - υπογράφει ο Steven Knight.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.