Breaking News

Woody Allen: «Δεν μου αρέσει ο τρόπος που κινείται πλέον ο κινηματογράφος» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
O Woody Allen επέλεξε το Παρίσι για να σκηνοθετήσει την πλοκή της νέας του ταινίας «Coup de Chance», που έχει αποδοθεί στα ελληνικά ως «Γυρίσματα της Τύχης», η οποία θα βγει στις κινηματογραφικές οθόνες αυτό το φθινόπωρο.

Η ταινία αφορά την ιστορία μιας νεαρής γυναίκας που θα αρχίσει να παραβιάζει τις δέκα εντολές, αρχικά υποκύπτοντας σε ψέματα και μετά στο αμάρτημα της μoιχείας.

Όπως μετέδωσε το Euronews, αυτή είναι η πεντηκοστή ταινία του και η πρώτη που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στα γαλλικά.

Ο σκηνοθέτης βρέθηκε πρόσφατα στη Λυών για την προώθησή της. Όπως ανέφερε, το Παρίσι και η Νέα Υόρκη είναι δύο πόλεις που τον εμπνέουν.


Έχοντας πατήσει πλέον στα 87, ο διάσημος Αμερικανός σκηνοθέτης, σεναριογράφος, κωμικός και μουσικός δε θέλει ακόμα να πάρει σύνταξη.

«Έχω μπει στον πειρασμό να είναι αυτή η τελευταία μου ταινία. Είναι η 50η μου και είναι ένας ωραίος στρογγυλός αριθμός. Έτσι, νομίζω ότι ίσως είναι καλή στιγμή να σταματήσω. Όμως από την άλλη, αν κάποιος έρθει σε μένα και μου πει ότι "θα μου άρεσε να κάνεις την ταινία σου και θα τη χρηματοδοτήσουμε", τότε είναι πολύ δύσκολο να πεις "όχι". Άρα, δεν ξέρω. Επίσης, δεν μου αρέσει ο τρόπος που κινείται πλέον ο κινηματογράφος. Δεν μου αρέσει η ιδέα να δουλεύεις σχεδόν ένα χρόνο και μετά η ταινία να πάει μόλις για δύο εβδομάδες στον κινηματογράφο και αμέσως μετά σε τηλεοπτική ροή», τόνισε ο Woody Allen.

Δείτε το βίντεο του Euronews.


Φωτογραφία από το Instagram του Woody Allen