Breaking News

Βασιλική Μιλλούση: «Με τον Λευτέρη έχουμε ζήσει την απογοήτευση - Δεν ήθελε να κοινοποιήσουμε τον γάμο μας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» συνάντησε τη Βασιλική Μιλλούση στο νέο της γυμναστήριο στον Άλιμο, το οποίο θα ανοίξει τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου. Η γνωστή πρωταθλήτρια της ενόργανης είπε στη Δέσποινα Καμπούρη:

«Κάθε μέρα γυρίζω στο σπίτι εξουθενωμένη. Το πρώτο μέλημά μου είναι να μην στερήσω τίποτα από την προσοχή των παιδιών μου... Ο πρωταθλητισμός είναι μόνο δυσκολίες και ιδιαίτερα στην Ελλάδα, αλλά δεν το μετανιώνω. Ο πρωταθλητισμός σε επιλέγει, δεν τον επιλέγεις.

Σχετικά με τον πρωταθλητισμό, για τα παιδιά μου θα το σκεφτώ... Αν δω ότι το θέλουν και οι ίδιες πολύ, θα είμαι δίπλα τους να τις στηρίξω σε όποια δυσκολία...

Στην Ελλάδα ο αθλητισμός είναι μόνο για τον χρυσό Ολυμπιονίκη ή τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή. Δεν σου δίνει κανείς σημασία αν πάρεις τη δεύτερη ή την τρίτη θέση...

Έχουμε ζήσει πάρα πολλές φορές την απογοήτευση με τον Λευτέρη (Πετρούνια) ότι δεν αναγνωρίστηκαν κάποιοι κόποι μας...

Είμαστε πολύ αγαπημένοι με τον Λευτέρη, είχε γίνει χαμός με τον "κρυφό" γάμο. Ο Λευτέρης δεν ήθελε να κοινοποιήσουμε τον γάμο μας.

Είχα χτυπήσει άσχημα, αλλά επέστρεψα στον πρωταθλητισμό για να γίνω role model για πολλές γυναίκες...».


Να σημειωθεί ότι ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση έχουν αποκτήσει δύο κορούλες, τη Σοφία, που γεννήθηκε στις 4 Νοεμβρίου 2019 και τη Λένια, η οποία ήρθε στη ζωή στις 3 Δεκεμβρίου 2020.