Breaking News

Τάσος Χαλκιάς για Στέφανο Κασσελάκη: «Δεν συμφωνώ με το να βγαίνεις να δηλώνεις τη σeξoυαλική σου ταυτότητα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό του Πρωινού φιλοξενήθηκε ο Τάσος Χαλκιάς, με αφορμή τη συμμετοχή του στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Παγιδευμένοι».

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τον Τάσο Χαλκιά για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

«Πρέπει να περιμένουμε για να βγάλουμε συμπεράσματα για τον πολιτικό Κασσελάκη. Μπορούμε να μιλήσουμε μόνο για τον άνθρωπο Κασσελάκη, δεν μπορούμε ακόμα να τον κρίνουμε πολιτικά», είπε ο Τάσος Χαλκιάς.

Και τόνισε στη συνέχεια: «Δεν συμφωνώ με το να βγαίνεις να δηλώνεις τη σeξoυαλική σου ταυτότητα, χωρίς να υπάρχει λόγος. Γιατί ήταν υποχρεωμένος να το δηλώσει; Για οποιαδήποτε σeξουαλική επιθυμία, πρέπει να βγαίνουμε να το δηλώνουμε; Αυτό δεν παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα τα δικά μου; Αν το έκανε από τακτ και από ευγένεια για να μην του πουν μετά, είναι δικαιολογημένος ο ίδιος, οπότε να το κρίνω εγώ δεν έχει καμία σημασία».

«Η δική μου κρίση γενικότερα - όχι μόνο για τον Κασσελάκη - είναι ότι δεν υπάρχει λόγος κανείς να βγαίνει να δηλώνει τη σeξουαλική του ταυτότητα. Κανένας απολύτως. Είναι σαν να παραβιάζω ο ίδιος την κλειδαρότρυπά μου», πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός.

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1 (το παραπάνω απόσπασμα από το 11:30).