Breaking News

Στέφανος Βούρος: «Εφημερίδα είχε γράψει ότι ο Γιάννης Βούρος έκανε ένα παιδί τέρας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στις 10» παραχώρησε ο μεγαλύτερος γιος του ηθοποιού Γιάννη Βούρου, τον οποίο απέκτησε με την - επίσης ηθοποιό - Νταίζη Σεμπεκοπούλου. Ο Στέφανος Βούρος εξομολογήθηκε στη Ζωή Κρονάκη:

«Ας το πούμε αναπηρία, δεν είναι κακό να δαιμονοποιούμε τις λέξεις. Είναι μια αναπηρία. Άσχετα με το πόσο με δυσκολεύει ή όχι στην καθημερινότητα, είναι μια μορφή αναπηρίας. Έχω γεννηθεί χωρίς δάχτυλα στα άνω και τα κάτω άκρα. Τα παιδικά μου χρόνια ήταν εύκολα, καθώς οι γονείς μου αποδέχτηκαν την αναπηρία μου και και βοήθησαν κι εμένα να τη δεχτώ. Δεν ντράπηκα ποτέ για μένα, ούτε έκρυψα τα χέρια μου.

Μια εφημερίδα είχε γράψει ότι ο Γιάννης Βούρος έκανε ένα παιδί τέρας. Και με πήρε ο πατέρας μου, με πήγε στην εφημερίδα, με έδειξε και είπε "αυτό το αγγελούδι είναι τέρας;". Μετά ζήτησαν συγγνώμη και όλα καλά...

Οι γονείς μου με είχαν προετοιμάσει για ερωτήσεις που θα μου έκαναν τα παιδιά στο σχολείο. Όταν με ρωτούσαν τα παιδιά, απαντούσα "έτσι γεννήθηκα"... Δεν επέτρεψα ποτέ στους γύρω μου να με απορρίψουν λόγω της αναπηρίας μου. Η αναπηρία είναι ένα από τα χαρακτηριστικά μου, αλλά δεν είναι αυτό που με χαρακτηρίζει ως άνθρωπο...

Δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα στις σχέσεις μου με το αντίθετο φύλο. Μια κοπέλα με είχε απορρίψει γιατί είχε φετiχ με τα δάχτυλα. Της είπα "συγγνώμη γι' αυτό, δεν μπορώ να κάνω κάτι!".

Το TikTok το ξεκίνησα τελείως στην τύχη... Στα βίντεο ξεκίνησα να διακωμωδώ την αναπηρία μου και να αυτοσαρκάζομαι».