Breaking News

Σοφία Παυλίδου για Χρήστο Φερεντίνο: «Eίμαστε φίλοι, έχουμε περάσει πολλά μαζί - Θέλω να πάει καλά γιατί τον αγαπάω» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η κάμερα του «Mega Καλημέρα» και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης συνάντησαν τη Σοφία Παυλίδου στη Βαρκελώνη, όπου βρέθηκε με αφορμή την συμμετοχή της στο νέο video clip του Διονύση Μακρή. Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε στην εκπομπή του Mega:

«Όταν ήμουν καστανή, έμοιαζα περισσότερο με Ισπανίδα... Ο χρόνος, μού έχει συμπεριφερθεί πολύ ωραία... Είμαι vegetarian εδώ και 14 χρόνια, δεν πιστεύω πια ότι ο άνθρωπος έχει ανάγκη το κρέας...

Τώρα που μεγάλωσαν τα παιδιά μου είναι η ευκαιρία να ζήσω μια άλλη ζωή. Ξυπνούσα κάθε πρωί για να πάνε τα παιδιά στο σχολείο. Το πρωινό δεν το έχανα ποτέ, τους ξυπνούσα τραγουδώντας... Ήμουν η κλασική Ελληνίδα μαμά, είχα ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά μου και χαίρομαι γι' αυτό...

Με τον (πρώην σύζυγό μου) Χρήστο Φερεντίνο είμαστε φίλοι. Βγαίνουμε μαζί γιατί έχουμε κοινά ενδιαφέροντα. Έχουμε περάσει πολλά μαζί. Εύχομαι "καλό κουράγιο" στον Χρήστο Φερεντίνο για τη μεταγραφή του στον ΣΚΑΙ, ξεκινάει κάτι καινούργιο. Ο κόσμος αγαπάει τον Χρήστο και πιστεύω ότι θα πάει καλά. Εννοείται ότι θέλω να πάει καλά και γιατί τον αγαπάω, αλλά και γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου».

Δείτε το βίντεο του Mega.