Breaking News

Shakira για Piqué: «Πίστευα στο... μέχρι ο θάνατος να μας χωρίσει, αλλά δεν συνέβη - Ήμουν αφιερωμένη σ' αυτόν» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Shakira εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της ότι πίστευε πως θα περνούσε όλη της τη ζωή με τον πρώην σύντροφό της Gerard Piqué.

Η Shakira και ο Gerard Piqué απέκτησαν μαζί δύο γιους, τον Milan (γεννήθηκε στις 22 Ιανουαρίου 2013) και τον Sasha (29 Ιανουαρίου 2015). Στις αρχές Ιουνίου του 2022, επιβεβαίωσαν τον χωρισμό τους, με κοινή δήλωσή τους. Ακολούθησε το σαρωτικό σε views τραγούδι «BZRP Music Sessions #53», στο οποίο η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον πρώην σύντροφό της...

Σύμφωνα με το People, η 46χρονη Κολομβιανή σούπερ σταρ παραχώρησε συνέντευξη στο νέο τεύχος  του Billboard, όπου μίλησε για το τέλος του 11ετούς ειδυλλίου τους.

«Προτεραιότητά μου ήταν το σπίτι μου, η οικογένειά μου. Πίστευα στο "μέχρι ο θάνατος να μας χωρίσει". Πίστεψα αυτό το όνειρο και είχα αυτό το όνειρο για τον εαυτό μου και για τα παιδιά μου. Οι γονείς μου είναι μαζί, δεν ξέρω, 50 χρόνια και αγαπιούνται όπως την πρώτη μέρα, με μια αγάπη μοναδική και ανεπανάληπτη. Οπότε ξέρω ότι είναι δυνατό», εξομολογήθηκε.

Η Shakira ανέφερε ότι οι γονείς της ήταν πάντα το «παράδειγμά» της. «Είναι αυτό που ήθελα για μένα και τα παιδιά μου, αλλά δεν συνέβη», τόνισε για τη σχέση της με τον Piqué.

Η Shakira έμαθε ότι την «πρόδωσε» ο Gerard Pique, ενώ ο πατέρας της ήταν στη ΜΕΘ. «Όλα έγιναν μονομιάς», σημείωσε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Shakira εξήγησε ότι της ήταν «πολύ δύσκολο» να επικεντρωθεί στην επαγγελματική της καριέρα όσο βρισκόταν στη Βαρκελώνη, όπου ζούσε με τον Ισπανό πρώην ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Λοιπόν, το θέμα είναι ότι ήμουν αφιερωμένη σ' αυτόν. Στην οικογένεια, σ' αυτόν... Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να παρακολουθήσω την επαγγελματική μου καριέρα όσο βρισκόμουν στη Βαρκελώνη. Ήταν πολύπλοκο να πάρω έναν συνεργάτη εκεί... Δεν μπορούσα να αφήσω τα παιδιά μου και απλώς να πάω κάπου για να κάνω μουσική έξω από το σπίτι μου. Ήταν δύσκολο να διατηρήσεις τον ρυθμό... Στις ΗΠΑ έχω την υλικοτεχνική και τεχνική υποστήριξη, τους πόρους, τα εργαλεία, τους ανθρώπους. Ζώντας στην Ισπανία, όλα αυτά ήταν σε αναμονή...».