Breaking News

Σάσα Σταμάτη: «Είχα να κοιμηθώ τρεις μήνες, δεν άντεχα άλλο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Σάσα Σταμάτη μίλησε στο «Live News», με αφορμή την αποκάλυψη που έκανε πρόσφατα ότι ζήτησε τη βοήθεια ψυχιάτρου. Η γνωστή δημοσιογράφος είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο:

«Τώρα είμαι στα καλύτερά μου γι' αυτό και αποφάσισα να το δημοσιοποιήσω. Όλα ξεκίνησαν πριν αρκετά χρόνια, όταν δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Είχα να κοιμηθώ 3 μήνες... Αποφάσισα να πάω σε ψυχίατρο να ζητήσω βοήθεια ώστε να κοιμηθώ, γιατί δεν μπορούσα άλλο, δεν άντεχα. Είχα σταματήσει και την τηλεόραση, είχα πάρα πολύ ελεύθερο χρόνο, οπότε δεν κουραζόμουν και δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Ρύθμισα το θέμα με τον ύπνο και ξεκίνησα ταυτόχρονα να πηγαίνω και σε ψυχολόγο...

Ξύπνησα ένα πρωί, είχα μουδιάσει, είχα πονοκέφαλο και ταχυπαλμίες... Πήγα στο Θριάσιο, μου έδωσαν κάτι φάρμακα και επανήλθα... Ήταν μία εpωτική απογοήτευση... Μετά ξαναπήγα ένα βράδυ, είχα πάλι ταχυπαλμίες, με είδε μία ψυχίατρος και μου είπε ότι έχω πάρα πολύ άγχος... Είμαι αγχώδης και η εξωστρέφειά μου είναι η άμυνά μου.

Ξαναπήγα στο Θριάσιο πρόσφατα γιατί είχα ένα βάρος στο στήθος που δεν έφευγε με τίποτα. Μου έβαλαν έναν ορό και επανήλθα...

Τώρα, επειδή το δούλεψα, δεν κουβαλάω την απώλεια του πατέρα μου. Δεν είναι όπως πριν, γιατί το πήρα πάνω μου όλο το θέμα...».

Στη συνέχεια η Σάσα Σταμάτη μίλησε για την απώλεια του πατέρα της, που τη σημάδεψε, για τη νοσηλεία του σε ψυχιατρείο και την κακή αντιμετώπιση που είχε σε κέντρο αποκατάστασης.

Δείτε το βίντεο του Mega.