Breaking News

Πάνος Μουζουράκης: Η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του - «Η αγάπη έρχεται από παντού» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Πάνος Μουζουράκης δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του, που απέκτησε με τη Μαριλού Κόζαρη.

Την περασμένη Πέμπτη (14/9), ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κοζάρη καλωσόρισαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, που είναι κoριτσάκι.


Το βράδυ της Κυριακής (17/9), ο Πάνος Μουζουράκης ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του, στην οποία δε φαίνεται το πρόσωπό της.

«Η αγάπη αυτές τις μέρες στον μικρόκοσμό μου έρχεται από παντού, και το ευχαριστώ μπορεί να φαίνεται λίγο. Όμως όταν η αγάπη είναι ανιδιοτελής ο σωστός τρόπος να τη δεχτείς ίσως είναι απλά ένα ταπεινό ευχαριστώ. Ευχαριστώ, λοιπόν, όλους σας για τα ξεχωριστά μηνύματα αγάπης που μας στείλατε και δεχτήκαμε. Ευχαριστώ για όλες τις ευχές. Ευχαριστώ τη Διονυσία, τον Παναγιώτη, τη Βάσια και ευχαριστώ όλο το προσωπικό του @mitera.gr, από τον έβδομο μέχρι το γκαράζ/parking, που μου έκαναν σεμινάριο ταχύρυθμο στην αλλαγή πάνας, καθαρισμού, πλυσίματος, οργάνωσης, τάξης, ευγένειας, σεβασμού, κατανόησης, περιποίησης, φιλοξενίας και οικογένειας. Ευχαριστούμε που μας κάνατε αυτήν τη στιγμή ακόμα πιο ξεχωριστή», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.