Breaking News

Ο λόγος που ο Στέλιος Καζαντζίδης δεν έκανε παιδιά - Κώστας Σκαφίδας: «Αυτό το μυστικό το ήξερα μόνο εγώ»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Espresso 
Σαββατοκύριακο» και τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα, ο 86χρονος Κώστας Σκαφίδας αναφέρθηκε στη στενή φιλία του με τον αείμνηστο Στέλιο Καζαντζίδη, ενώ αποκάλυψε τον λόγο που ο αξέχαστος τραγουδιστής δεν έκανε παιδιά.

• Σας είπε ποτέ γιατί σταμάτησε το τραγούδι;

«Με τον Καζαντζίδη ήμασταν "αδέρφια". Όταν λοιπόν έφυγε από το τραγούδι, τον ρωτάω όπως πίναμε τα κρασιά μας και μου απαντάει: "Κώστα, δεν μπορώ να ανεχτώ τους αγαπητικούς και τους μπράβους των νυχτερινών κέντρων που μου επέβαλλαν πού θα εμφανιστώ εγώ". Επίσης μου είπε με παράπονο: "Για ποιον να δουλέψω, ρε Κώστα; Παιδιά δεν έχω. Άρα σε ποιον να τα αφήσω;". "Έφυγε" πολύ πικραμένος από το θέμα του παιδιού».

• Σας είπε τον λόγο που δεν έκανε παιδιά;

«Το ξέρω όσο κανείς άλλος το θέμα αυτό. Όταν μάζευαν τους ιδεολόγους αριστερούς, με πήρε ένας συγγενής που ήταν μέσα στην Αστυνομία και μου είπε: "Πάρε τον Στέλιο και κράτησέ τον σπίτι σου μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα". Στον Διόνυσο μου λέει: "Σταμάτα εδώ". Σταματάω σε κάτι χαλάσματα όπου πετάλωναν μουλάρια τα παλιά χρόνια. Τον βλέπω και ανηφορίζει στα χαλάσματα. Έπειτα από μισή ώρα επιστρέφει κλαμένος. Μπαίνουμε στο αυτοκίνητο, πηγαίνουμε στο σπίτι και μου λέει: "Σε εκείνα τα χαλάσματα έπαθα τη ζημιά και δεν μπορώ να κάνω παιδιά". Τον είχε κλοτσήσει ένα μουλάρι κι έμεινε ανίκανος. Αυτό το μυστικό το ήξερα μόνο εγώ. Ούτε καν η μάνα του δεν το ήξερε. 

Τότε λοιπόν ο Στέλιος είχε μια κοπέλα από την Πρέβεζα και μου είχε απόλυτη εμπιστοσύνη. Κάποια στιγμή η μάνα του η κυρα-Γεθσημανή μού έβαλε λόγια και μου έλεγε συνέχεια ότι ο Στέλιος πρέπει να χωρίσει από την κοπέλα αυτή. Σε μια κουβέντα μας λοιπόν πετάγομαι και της λέω: "Σου αρέσουν τα παιδιά;". Μου απαντάει: "Πολύ". Και μου ξεφεύγει και της αποκαλύπτω ότι ο Στέλιος δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Το λέει στον Στέλιο εκείνη και αυτό ήταν το τέλος της σχέσης μας με τον Στέλιο. Γιατί στο υποσυνείδητο είχαν μπει τα λόγια της κυρα-Γεθσημανής που ήθελε να τον χωρίσει».