Breaking News

Νικολέττα Καρρά: «Είμαι πολύ ζηλιάρα και το έχω αποδεχτεί - Πήρα τηλέφωνο τον σύντροφό μου για να τον τσεκάρω» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τα παιδικά χρόνια της, την προσωπική της ζωή και τη γνωριμία της με τον Σάκη Μπουλά στη σειρά «Πενήντα-Πενήντα» μίλησε η Νικολέττα Καρρά. Η γοητευτική ηθοποιός - η οποία κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά» του Κώστα Μπακογιάννη - είπε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα»:

«Ήμουν πολύ ήσυχο και μελετηρό παιδί. Πάντα θυμάμαι να αισθάνομαι αγόρι. Ποτέ δεν αισθάνθηκα κoριτσάκι... Ακόμα και τώρα, μέσα μου αισθάνομαι άντρας και όχι θηλυκό. Ήμουν πολύ vτροπαλή με τα αγόρια, αλλά και εpωτιάρα. Δεν θυμάμαι ποτέ, από το νηπιαγωγείο, να ξαπλώνω και να μην σκέφτομαι ένα αγοράκι στον ύπνο μου.

Ο έpωτας είναι ένα μεγαλειώδες συναίσθημα... Ωστόσο, προτιμώ να είμαι μόνη από το να έχω έναν σύντροφο που δεν με κάνει να αισθάνομαι όμορφα. Είμαι σε μία πολύ καλή φάση της ζωής μου και στα προσωπικά μου και στα επαγγελματικά μου. Η προσωπική μου ζωή δεν αφορά τον καθένα. Όσες φωτογραφίες έχουν κυκλοφορήσει με τον σύντροφό μου είναι προφανώς χωρίς τη δική μου έγκριση.

Δεν έχω σκεφτεί να παντρευτώ ξανά, άλλα μπορεί και να συμβεί. Η μητρότητα είναι στο μυαλό μου, έχω ακόμα λίγο περιθώριο.

Είμαι πάρα πολύ ζηλιάρα, το έχω αποδεχτεί και ζω μ' αυτό. Για παράδειγμα, πήρα πρόσφατα τηλέφωνο τον σύντροφό μου για να τον τσεκάρω...

Είμαι ευγνώμων που γνώρισα τον Σάκη Μπουλά. Ήμουν δίπλα του όταν περνούσε τις τελευταίες δύσκολες στιγμές του. Η προσωπική μου εμπειρία με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν μία χαρά. Ωστόσο ακούγονταν διάφορα, αλλά δεν ήξερα τι ακριβώς είχε γίνει. Ακόμα και τώρα με φωνάζουν "Μαράκι" από τη σειρά "Πενήντα - Πενήντα"».

Δείτε το βίντεο του Mega.