Breaking News

Μυρτώ Αλικάκη για Πέτρο Λαγούτη: «Είχαμε πάρα πολλά προβλήματα που μας οδήγησαν στο διαζύγιο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στον Πέτρο Λαγούτη αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Μυρτώ Αλικάκη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

 Η Μυρτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης είχαν χωρίσει, μετά από πολλά χρόνια κοινής πορείας, έχοντας αποκτήσει δύο γιους, ωστόσο διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Μάλιστα, έχουν δηλώσει πολλές φορές ότι νιώθουν οικογένεια. 

«Είχαμε πάρα πολλά προβλήματα με τον Πέτρο, τα οποία μας οδήγησαν στο διαζύγιο. Το πιο σημαντικό είναι ότι το διαχειριστήκαμε μαζί. Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται δυο άνθρωποι που έχουν παιδιά να μη μιλάνε. Δεν μπορώ να το καταλάβω... πρέπει να βρεις τον τρόπο», τόνισε η Μυρτώ Αλικάκη.

Η γνωστή ηθοποιός πρόσθεσε: «Υπάρχουν σίγουρα πάρα πολλά ομόφυλα ζευγάρια, που θα μεγαλώσουν ένα παιδί με πολύ περισσότερη υγεία από ετερόφυλα ζευγάρια. Δεν έχω τέτοια κολλήματα στο μυαλό μου. Τα παιδιά χρειάζονται αγάπη, όρια και ελεύθερο χώρο για να αναπνέουν και αυτά μπορεί να έρθουν από οποιοδήποτε ζευγάρι οποιασδήποτε μορφής».

Νωρίτερα εξομολογήθηκε για τη σχέση της με τη θρησκεία: «Νιώθω πως δεν έχω ιδιαίτερη ανάγκη να πιστεύω στο Θεό... Ωστόσο, με κάποιον τρόπο, όλοι πιστεύουμε σε κάποιον Θεό... Δεν μου αρέσει καθόλου να πιστεύω στη μοίρα, μου αρέσει να νιώθω ότι μπορώ να αλλάξω τα πράγματα...».

Δείτε το βίντεο του Mega.