Breaking News

«Μουρμούρα»: Η νέα τηλεοπτική σύντροφος του Βλαδίμηρου Κυριακίδη - «Τη φλερτάρω αλλά δεν με θέλει» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη ζωή του και τα επαγγελματικά του μίλησε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής Happy Day.

Στην έναρξη της συνέντευξης ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην αγαπημένη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», η οποία επιστρέφει στον Alpha, για 11η σεζόν, την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στις 20:00.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είπε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Εγώ δεν σταμάτησα να νιώθω δημιουργικός στη Μουρμούρα. Από τη μία μου αρέσει πάρα πολύ αυτό που κάνω, από την άλλη δημιουργώ κιόλας. Αυτό οφείλεται στο σενάριο, στην αισθητική, στην αμεσότητα, στο χιούμορ και στην αγάπη του κοινού βέβαια...».

Για τον ρόλο του στη σειρά, αποκάλυψε: «Ο κυρ-Ηλίας επιστρέφει στην Άρτα, στο πατρικό του και στη μητέρα του. Δε θα συγκατοικήσουν όμως. Επιστρέφει στο πατρικό του σπίτι και το κάνει δικό του. Και θα γνωρίσει βέβαια μία καινούργια γυναίκα...».

Η Κλέλια Ρένεση αποχώρησε από τη σειρά, μετά από πέντε σεζόν... Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης επιβεβαίωσε ότι η νέα συμπρωταγωνίστριά του θα είναι η Παρθένα Χοροζίδου.

«Τη γυναίκα υποδύεται η Παρθένα Χοροζίδου. Είναι μία δραστήρια επιχειρηματίας, που έχει ζώα. Είναι πολύ δυναμική γυναίκα. Μου αρέσει, τη φλερτάρω αλλά δεν με θέλει», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη.