Breaking News

Matthew McConaughey: Το πρώτο του παιδικό βιβλίο έγινε best seller - Το οικογενειακό πάρτι έκπληξη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα σημαντικό επίτευγμα γιόρτασε ο Matthew McConaughey, ο οποίος μοιράστηκε το σχετικό βίντεο με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο Matthew McConaughey και η σύζυγός του Camila Alves έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: τον Levi (γεννήθηκε στις 7 Ιουλίου 2008), τον Livingston (28 Δεκεμβρίου 2012) και την Vida (3 Ιανουαρίου 2010).

Στις 12 Σεπτεμβρίου 2023 ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός κυκλοφόρησε το πρώτο του παιδικό βιβλίο, με τίτλο "Just Because".

Την Παρασκευή (22/9), ο 53χρονος ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, που τον δείχνει να δέχεται τα συγχαρητήρια από την οικογένειά του, η οποία του ετοίμασε ένα πάρτι - έκπληξη, καθώς το βιβλίο βρέθηκε στην κορυφή της λίστας των best sellers των New York Times.

Στο βίντεο εμφανίζονται μόνο οι γιοι του. «Είναι πραγματικά υπέροχο. Έγραψα δύο βιβλία και τα δύο έγιναν νούμερο 1 best seller των New York Times. Είναι φοβερό», ακούγεται να λέει ο McConaughey.

Να σημειωθεί ότι το πρώτο του βιβλίο, τα απομνημονεύματά του Greenlights, που κυκλοφόρησαν το 2020, ήταν επίσης στην κορυφή της λίστας των best sellers των New York Times.

Η λίστα των New York Times θεωρείται ευρέως η εξέχουσα λίστα των βιβλίων με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες. Από τις 12 Οκτωβρίου 1931, η The New York Times Book Review δημοσιεύει τη λίστα εβδομαδιαία.