Breaking News

Μαριάντα Πιερίδη: Ο λόγος που μίλησε ανοιχτά για την κρίση στον γάμο της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα του «Breakfast@star» μίλησε η Μαριάντα Πιερίδη, μετά την εξομολόγηση που έκανε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η Μαριάντα Πιερίδη επιβεβαίωσε χθες (20/9) στην εκπομπή «Super Κατερίνα» τα δημοσιεύματα που ήθελαν να περνάει κρίση ο γάμος της με τον Δημήτρη Κατριβέση. Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε:

«Λίγο πριν ολοκληρωθούν οι καλοκαιρινές εκπομπές, έγινε κάτι κατά τη διάρκεια της εκπομπής που ήταν σοκαριστικό. Δε το έχω ξανασυναντήσει... Έχει να κάνει με τον σύζυγό μου. Το μοιράστηκα με τη Φελίσια που ήταν δίπλα μου εκείνη τη στιγμή. Μαζικά εγκεφαλικά... Έγινε κάτι στον γάμο μας. Ήμουν στην εκπομπή και το έμαθα με μήνυμα. Μου έστειλαν κάτι, μου έστειλαν πολλά. Το έψαξα γιατί στην αρχή σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι κάτι κακοπροαίρετο. Είμαστε μαζί εννέα χρόνια. Όλο αυτό ήταν ένα τσουνάμι που ήρθε και με πήρε και με σήκωσε... Το έψαξα πολύ και βρήκα... Μου μίλησε και ο ίδιος. Τώρα πια είναι θέμα διαχείρισης και των δυο μας. Είναι σκληρό... Σε μια σχέση είναι αιτία χωρισμού. Αλλά, όταν είσαι με έναν άνθρωπο τόσα χρόνια, καταλαβαίνεις ότι μπορεί να συμβεί. Θα μπορούσα να ήμουν κι εγώ στη θέση του...».

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια είπε στην κάμερα του «Breakfast@star»: «Το έκανα για να μην αφήνω να υπάρχει αυτή η παραφιλολογία σε sites και εκπομπές. Ξεκαθάρισα λίγο την κατάσταση, από εκεί και πέρα προχωράμε και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει».

Όταν ρωτήθηκε για την ανάρτηση που έκανε για τον γιο της, η Μαριάντα Πιερίδη απάντησε: «Τα παιδιά, αν και δε μιλάνε συχνά για να εκφράσουν αυτά που σκέφτονται, τα καταλαβαίνουν όλα, από όσο ξέρω τον δικό μου γιο τουλάχιστον. Θέλω να τον έχω προστατευμένο όσο περισσότερο γίνεται. Είναι ένα παιδάκι που είναι σε μια ηλικία που μπαίνει στο διαδίκτυο και γι' αυτό ήθελα με ένα post να βάλω μια μικρή τάξη».

Σε ό,τι αφορά το μέλλον του γάμου της με τον Δημήτρη Κατριβέση, είπε χαρακτηριστικά: «Άσε τα προσωπικά. Τα προσωπικά θα μείνουν προσωπικά. Ήταν ένα τσουνάμι... O σύζυγός μου μπορεί να βγει σε όσες εκπομπές θέλει, να κάνει ό,τι θέλει. Δεν μπορώ να του πω κάτι γι’ αυτό, ας κάνει ό,τι αισθάνεται, αρκεί να το ξέρω. Δεν ξέρω τι θα γίνει, θα δείξει... Μου στέλνει μηνύματα τώρα...».