Breaking News

Μαίρη Συνατσάκη: Εξόρμηση στη θάλασσα με τον Ίαν Στρατή και την κόρη τους (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μαίρη Συνατσάκη, ο Ίαν Στρατής και η κόρη τους πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές στη θάλασσα, με τη γνωστή YouTuber και επιχειρηματία να μοιράζεται στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής καλωσόρισαν στον κόσμο την κορούλα τους στις 5 Δεκεμβρίου 2022. Η μικρή θα πάρει το όνομα Ολίβια.

Την Κυριακή (3/9), η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο, το οποίο δείχνει μία σειρά από φωτογραφίες από την οικογενειακή εξόρμηση στη θάλασσα.


Τον περασμένο Μάιο, η Μαίρη Συνατσάκη είχε εξομολογηθεί για τον Ίαν Στρατή: «Ο Ίαν μου έχει δώσει την ηρεμία του. Είναι ήρεμος άνθρωπος, δεν είναι των εντάσεων και δεν είναι αγχώδης. Αυτό που έχω πάρει περισσότερο από τον Ίαν είναι μια εμπιστοσύνη, που σου δίνει ο άλλος απλόχερα χωρίς να τον θεωρείς δεδομένο... Σου λέει "Εγώ είμαι εδώ" και το εννοεί. Είναι άνθρωπος που αυτό που λέει, το εννοεί. Δεν μπορεί να πει ψέματα και γι' αυτό προτιμά να σου πει και πολύ σκληρές αλήθειες αν χρειαστεί... Αυτή η διαφάνεια που έχει σαν άνθρωπος, μου έδωσε ασφάλεια και ταιριάξαμε και στα πιο απλά καθημερινά... Είμαστε και οι δυο πολύ σπιτόγατοι, το καλύτερό μας είναι να ακυρώνονται σχέδια... Μεταξύ μας υπάρχει η ασφάλεια του κενού χρόνου, αυτό δεν είναι τόσο απλό...».