Breaking News

Ιωάννα Παλιοσπύρου για τα μηνύματα από παντρεμένο: «Όλο αυτό μου ξύπνησε αναμνήσεις» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε για τα μηνύματα που της έστειλε παντρεμένος στα social media, τα οποία συνέδεσε με την επίθεση που είχε δεχτεί με βιτριόλι, τον Μάιο του 2020. Μεταξύ άλλων, είπε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Fay's Time», όπου παρουσιάστηκαν και τα stories που ανέβασε η ίδια στο Instagram: 

«Είναι ακριβώς η ίδια ιστορία που συνέβη πριν από πέντε χρόνια και ήταν η αφορμή για να δεχτώ εγώ την επίθεση με το βιτριόλι και όπως καταλαβαίνεις, Φαίη μου, όλο αυτό μου ξύπνησε αναμνήσεις.

Ήθελα με την ανάρτηση μου να τονίσω πόσο πολύ εύκολο είναι να συμβεί κάτι... Δε θέλω να το προσωποποιήσω, είναι ένα γενικό φαινόμενο, απλά όταν κάποιος ξέρει πού στέλνει και γνωρίζει σε ποια θέση με έχει φέρει μια τέτοια συμπεριφορά, το θεωρώ ανήθικο και προσβλητικό.

Ήθελα να επισημάνω πόσο εύκολα μπορεί να οδηγήσει κάτι τέτοιο σε κάτι άλλο πολύ σοβαρό, όπως το να χάσει σχεδόν τη ζωή του ένας άνθρωπος.

Κάποιοι το θεωρούν πολύ φυσιολογικό και ότι δεν κάνουν κάτι κακό. Δεν είναι κακό να φλερτάρεις έναν άνθρωπο, προφανώς, το κακό είναι να προσπαθούμε να τον κοροϊδέψουμε και να τον εξαπατήσουμε. Ένας άγνωστος ήταν. Αφού επέμενε, αργότερα προσπάθησα να δω ποιος είναι και από το προφίλ του κατάλαβα ότι έχει γυναίκα.

Την είχα ενημερώσει τότε, όπως και τώρα... Κι εγώ σκέφτομαι ότι αν ήμουν σε αυτή τη θέση θα ήθελα κάποιος να με ενημερώσει...».

Δείτε το βίντεο.